Eski esinin yanindaki kisiyi, kiskandigi için vurmus

Izmir'in Çigli ilçesinde, eski esi Dilan I.'yi, birlikte gördügü Cuma B.'yi pompali tüfekle vurduktan sonra kaçiran ve polisin yaptigi çalismayla yakalanan Savas D. ifadesinde, kiskandigi için olayi gerçeklestirdigini söyledi.

Gündem 5.12.2020 22:06:26 0
Eski esinin yanindaki kisiyi, kiskandigi için vurmus

Olay, dün ögle saatlerinde meydana geldi. Savas D., bir süre önce bosandigi Dilan I.'yi Balatçik Mahallesi 8900/1 Sokak’taki evinden Cuma B. ile birlikte çikarken gördü. Ikilinin bindigi otomobilin yanina giden Savas D., Cuma B.'yi aracinda pompali tüfek ile karnindan vurarak, yaraladi. Ardindan da Dilan I.'yi zorla otomobiline bindirip kaçirdi.

Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptigi Cuma B., ambulansla Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilarak tedaviye alindi. Polis, Savas D. ve kaçirdigi Dilan I.'nin bulunmasi için çalisma baslatti. Çalismalar kapsaminda Savas D.'nin kullandigi ve kiralik oldugu belirlenen otomobil, Menemen'de park halinde bulundu.

Bunun üzerine polis ekipleri, bölgede aramalarini yogunlastirdi. Çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Görüntülerden yeri tespit edilen Savas D. beraberinde kaçirdigi Dilan I. ile yürürken yakalandi. Gözaltina alinan Savas D. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek.



Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °