Diyarbakir'da tasli, sopali, biçakli kavga: 20 yarali

Diyarbakir'da, araç parki sirasinda yasanan küçük çapli kaza nedeniyle iki aile arasinda çikan tasli, sopali, biçakli kavgada 20 kisi yaralandi. Cep telefonu kamerasina yansiyan kavgaya karisan kisilere kisitlamayi ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza kesti.

Gündem 5.12.2020 22:06:29 0
Diyarbakir
Haberin Tüm Fotograflari

Diyarbakir Yenisehir ilçesi Fabrika Mahallesi'nde dün gece saatlerinde iddiaya göre, Koyuncu ailesinin bir ferdi, otomobilini park ederken Kurt ailesine ait otomobile çarpti. Iki aile arasinda bu yüzden çikan tartisma büyüyünce polis ekiplerine haber verildi. Polis merkezine götürülen taraflar birbirinden sikayetçi oldu. Öglen saatlerinde iki aile arasinda tekrar baslayan tartisma kisa sürede tas, sopa ve biçaklarin kullanildigi kavgaya dönüstü. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kavgaya yaralanan 20 kisi, kentteki hastanelere kaldirilarak tedaviye alindi. Polis, olayin yasandigi sokagi giris ve çikislara kapatarak önlem aldi. Bu arada kavga cep telefonu kamerasina yansidi.

KAVGA ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Saldiriya ugradiklarini iddia eden Halil Koyuncu, kuzeninin arabasini park ederken geri geldigini ve diger tarafin arabasina çarptigini ifade ederek, "Sonra niye vurmussun arabaya demis. Orada tartisma çikmis ve silah çekmis. Iki üç el o eve ates ettiler. Silahi da polisler yakaladi. Bu sabah yine saldirdilar. Silah, tas ve sopayla. Kameraya çektik. Polislere verdik" dedi.

Polis, kavgaya karisanlara kisitlamayi ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza kesti.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °