“Hükümetimiz tüm meselelerin üstesinden gelecek dirayete sahiptir”

“Hükümetimiz tüm meselelerin üstesinden gelecek dirayete sahiptir”

Gündem 9.12.2020 17:32:22 0
“Hükümetimiz tüm meselelerin üstesinden gelecek dirayete sahiptir”

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay baskanliginda sehrimizdeki esnaflara ziyaret seferberligi basladi. Il yönetim kurulu üyelerinin de tek tek ziyaret ettigi esnaflarin durumu rapor haline getirilerek yakin zamanda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a sunulacak.

 

AK Parti Il Baskan Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar’da hizmet veren esnaflara ziyaret seferberligi baslatti. Baskan Uluçay ve yönetimi, esnaflarin durumu hakkinda rapor hazirlayip Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a iletecek. Cumhurbaskani Erdogan’in da talep ve önerilerin yer aldigi rapor dogrultusunda bir çalisma yaptiracagiz ögrenildi.

 

 

 

Ziyaretlerin ardindan bir açiklama yapan Uluçay, “Türk milleti olarak en önemli degerimiz bizi bugüne ulastiran ahlaktir. Bize bu ahlaki degeri kazandiran esnaf ve sanatkarlarin piri Ahi Evran Hazretlerini de rahmet ve minnetle aniyorum. Bizde esnaf Ahi'dir, kardestir, eli açiktir. Biz AK Parti’nin neferleri olarak esnaf ve sanatkarlarin bu sehrin ekonomisinin kilcal damarlari oldugunu gayet iyi biliyoruz. Salgin dolayisiyla da tüm dünya ile birlikte yasadiklari zorluklarin bilincindeyiz. Bu süreci hükümetimizin destekleri ile atlatacak ve müreffeh günlere ulasacagiz. Hükümetimiz Allah'in izniyle, tüm meselelerin üstesinden gelecek dirayete, imkana sahiptir” dedi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °