DÖNÜSÜM MUHTESEM OLACAK, MILLET BAHÇESI SEHRIMIZE YAKISACAK

DÖNÜSÜM MUHTESEM OLACAK, MILLET BAHÇESI SEHRIMIZE YAKISACAK

Gündem 9.12.2020 18:56:08 0
DÖNÜSÜM MUHTESEM OLACAK, MILLET BAHÇESI SEHRIMIZE YAKISACAK

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in seçim öncesi vaatlerinden olan Misri Mahallesi -Imaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüsüm Projesi ile Cirit Kayaligi Millet Bahçesi’nin ihale tarihleri belli oldu.

      Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in girisimleri, Afyonkarahisar Milletvekillerimizin destegi ile Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi tarafindan yapilacak, Millet Bahçesi’nin ihalesi 15 Subat 2021, Kentsel Dönüsüm Projesi’nin ihalesi ise 25 Subat 2021’de yapilacak.

“GELENEKSEL MIMARIYE UYGUN KONUTLAR PLANLANDI”

            Her iki vizyon projenin hayata geçecek olmasindan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek, sehrimize hayirli olmasini diledi.Misri Mahallesi ile Imaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüsüm Projesinde çalismalarin tüm hiziyla devam ettigini kaydeden Baskan Zeybek, “Kentsel Tasarim Projesi çalismalari TOKI istiraki GEDAS sirketi tarafindan yapilirken geleneksel mimariye uygun konutlar planlandi. Seçim döneminde Bakanligimizla yaptigimiz görüsmelerde Afyon’da iki bölgede Kentsel Dönüsüm yapilmasi hususunda söz vermistik.  Sayin Bakanimizla yaptigimiz görüsmeler neticesinde birinci etap olarak Misri ve Imaret Camii Çevresinde 250 ila 300’er konutun yapilmasi hedefleniyor. Proje çalismalari tamamlandi, ihale asamasina gelindi.  Hatirlanacagi üzere Çevre ve Sehircilik Bakanligimiz tarafindan olusturulan Kentsel Dönüsüm Irtibat Ofisimiz de açilmisti. Irtibat Ofisi’nde hak sahiplerine yapilan çalismalar hakkinda bilgi veriliyor. Ayrica proje ile ilgili ön talepler toplaniyor.  Hak sahiplerinin proje alani veya rezerv alan içerisinden konut sahibi olmak veya tasinmaza ait bedelin nakit olarak ödenmesi hususlari yine bu büromuzda görüsülüyor” dedi.

“VAAD ETTIGIMIZ PROJELERI TEK TEK YERINE GETIRECEGIZ”
Cirit Kayaligi Millet Bahçesi proje ihalesinin ise 15 Subat 2021 tarihinde yapilacagini açiklayan Baskan Zeybek, “Yine sehrimizde vatandaslarimizin yasam kalitesini arttirmaya yönelik çalismalarimiz devam ediyor. 
 Bu kapsamda seçim öncesi vaatlerimizden olan Cirit Kayaligi Millet Bahçesi projemizde de ihale asamasina geldik.
 Hatirlanacagi üzere Ali Çetinkaya Gari’nda bulunan yesil alanlar, projeye dâhil edildi. Sehrimize muhtesem bir eser kazandiracagiz.
 Sehrimizin merkezinde tüm vatandaslarimizin faydalanacagi kaliteli ve saglikli zamanlar geçirecegi örnegine az rastlanan güzellikte bir aktif yesil alan olacak.
 Afyonkarahisar'a vaat ettigimiz projeleri tek tek yerine getirecegiz” dedi.

ZEYBEK BASKAN’DAN TESEKKÜR

Projelerin hayata geçecek olmasindan duydugu mutlulugu ifade eden Baskan Zeybek; desteklerinden dolayi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven’e, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ve teskilat mensuplarina tesekkür etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °