Vali Gökmen Çiçek Anadolu Ajansinin düzenledigi

Vali Gökmen Çiçek Anadolu Ajansinin düzenledigi "Yilin Fotograflari" için Oy Kullandi

Gündem 12.12.2020 12:21:07 0
Vali Gökmen Çiçek Anadolu Ajansinin düzenledigi

Vali Gökmen Çiçek, Anadolu Ajansi (AA) tarafindan düzenlenen "Yilin Fotograflari" oylamasina katilarak begendigi fotograflar için oy kullandi.
Valilik makaminda AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt disinda çektigi, Türkiye ve Dünya gündemine damga vuran fotograflari inceleyen Vali Gökmen Çiçek'in tercihi yasam kategorisinde Isa Terli'nin "6 Güzel Adam", spor kategorisinde Okan Coskun'un "Futbol Özlemi", haber kategorisinde Onur Çoban'in "Ermenistan'in Gence Saldirisi" isimli fotograflari oldu. 
Tüm yilin hatiralarini barindiran 750 binin üzerindeki fotograflar arasindan belirlenen 76 seçkin fotografi inceleyerek hepsini çok begendigini ve hepsinin ayri hatiralar barindirdigini dile getiren Vali Çiçek "Yilin sonuna geldik, acisiyla tatlisiyla dolu dolu geçen bir yilin izlerini ölümsüzlüge tasiyan bu güzel etkinlikten dolayi Anadolu Ajansina tesekkür ediyorum.

Bu fotograflara bakarken hem o anlarin yasandigi zamanlara gittik hem de etkileyici fotograflara sahit olduk.

Ben de kategoriler arasindan 3 kare seçtim, umarim benim seçtiklerim güzel neticeler alir. Dünyanin her kösesindeki gelismelere tanik olmamizi saglayan ve bu kiymetli fotograflarda emegi geçen AA çalisanlarini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum" dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °