ATSO ILE ZIRAAT BANKASI ARASINDA BANKKART BASAK TEDARIK ZINCIRI FINANSMANI PROTOKOLÜ IMZALANDI

ATSO ILE ZIRAAT BANKASI ARASINDA BANKKART BASAK TEDARIK ZINCIRI FINANSMANI PROTOKOLÜ IMZALANDI

Gündem 15.12.2020 17:21:40 0
ATSO ILE ZIRAAT BANKASI ARASINDA BANKKART BASAK TEDARIK ZINCIRI FINANSMANI PROTOKOLÜ IMZALANDI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi ile Ziraat Bankasi arasinda, tedarik zincirine destek olacak Bankkart Basak Tedarik Zinciri Finansmani protokolü imzalandi. ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser ile Ziraat Bankasi Bölge Baskani Emin Turan’in imzaladigi protokol çerçevesinde ATSO üyeleri tedarikçilerden yapacaklari alimlarda kullanabilecekleri, 540 güne kadar vade imkani ve taksitlendirme imkani saglayan kart alabilecekler.

Ayrica 
ATSO üyesi tedarikçilerden hali hazirda Ziraat Bankasi POS cihazi olmayanlar bu projeye özel menülerin yüklü oldugu Ziraat Bankasi POS cihazi alabilecekler.
Protokol imza töreninde degerlendirmede bulanan ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, “10 Aralik 2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanimiz Sayin M. Rifat Hisarciklioglu ve Ziraat Bankasi Genel Müdürümüz Sayin Hüseyin Aydin’in tanittiklari, bizim de kisa zamanda üyelerimize tanitacagimiz, Bankkart Basak Tedarik Zinciri Finansmani protokolü imzalamak için burada bulunuyoruz.

Bunun güvenli ticaret için önemli bir kilometre tasi oldugunu düsünüyorum. Hayirli olsun diyerek, Ziraat Bankasi Bölge Baskanimiz Sayin Emin Turan’a tesekkür ediyorum” dedi. 
Ziraat Bankasi Bölge Baskani Emin Turan ise “Bize bagli illerin Oda ve Borsalari ile Bankkart Basak Tedarik Zinciri Finansmani protokolü imzaliyoruz. Insallah bu, hem alici hem de satici tarafinda rahatlik saglayacak.

Artik kimse tahsilat sorununu düsünmeyecek. Alacak garantisi olacak, 540 güne kadar vade yapma imkanimiz olacak.

Bunu ne kadar çok üyeye ulastirirsak, ne kadar alici ve saticiyi bir araya getirirsek sistem o kadar iyi isleyecek.

Herkes için faydali olacak. Bu imkani verdiginiz için çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. 
Imza töreninde Ziraat Bankasi Bölge Yöneticisi Özden Güven ile Afyonkarahisar Sube Müdürü Murat Bilen, ATSO Genel Sekreteri Ali Senol ve ATSO Genel Sekreter Yardimcisi Hüsnü Selim Senbabaoglu da hazir bulundu.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °