Emidag Belediye Baskani Koyuncu, “Yalniz Degilsiniz”

Emidag Belediye Baskani Koyuncu, “Yalniz Degilsiniz”

Gündem 21.12.2020 10:46:19 0
Emidag Belediye Baskani Koyuncu, “Yalniz Degilsiniz”

Baskan Koyuncu, “Yalniz Degilsiniz”

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu’nun talimatlari ile belediye ekipleri tarafindan vatandaslara ücretsiz hijyen paketi dagitildi

 

Emirdag’da koronavirüs sürecinin basladigi ilk günden bu yana Emirdag Belediyesi tarafindan hijyen paketleri vatandaslara ücretsiz dagitilmaya devam ediyor. Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu pandemi süreci boyunca hastalik geçiren veya hastalik nedeniyle karantina altinda kalan vatandaslari yalniz birakmiyor.

Vatandaslarin talebi dogrultusunda belediye ekipleri kapi kapi gezerek maske, kolonya ve sabundan olusan hijyen paketlerini ücretsiz dagitiyor. Emirdagli vatandaslar belediyenin hem internet sitesine girerek hem Whattsapp ihbar hattini arayarak hijyen paketini talep ediyor. Vatandaslarin talebi dogrultusunda ertesi gün ekiplerce hijyen paketi evlerine kadar teslim ediliyor.

Ayrica korona virüs sürecinin basladigi ilk günden bu zamana belediye ekipleri cadde ve sokaklari düzenli olarak dezenfekte etti.

 

Gönül Belediyeciliginin bir örnegi daha

Internet üzerinden veya Whattsapp ihbar hattina basvuran her vatandasa hijyen paketlerini ulastirdiklarini söyleyen Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Ülkemizde koronavirüs vakalari görüldügü ilk günden itibaren belediye ekiplerimiz özverili bir sekilde çalismaya devam ediyor.

Vatandaslarimizin maske, gida destegi, hijyen paketi ve caddelerin yikanmasi konusunda talepleri oldu ve biz özel bir ekip kurduk. Bu ekibimiz bu talepleri aninda yerine getiriyor.

Milletimizin bu koronavirüs sürecinde yasadiklarina elimizden geldigince destek olduk. Bu süreci hizli bir sekilde atlatacagiz.

Emirdagli hemserilerimiz tüm ihtiyaçlari için Whattsapp ihbar hattimizdan (0535 334 00 03) bize ulasabilirler” dedi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °