ZEYBEK BASKAN ANKARA’DAN SESLENDI

ZEYBEK BASKAN ANKARA’DAN SESLENDI

Gündem 24.12.2020 16:32:35 0
ZEYBEK BASKAN ANKARA’DAN SESLENDI

“MISRI MAHALLESI MÜLK SAHIPLERI KENTSEL DÖNÜSÜMÜ ILK AGIZDAN DINLEYECEK” 

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Çevre ve Sehircilik Bakanligi Kentsel Dönüsüm Genel Müdürü Vedad Gürgen ile bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven’in de katildigi toplantida Misri Mahallesi’nde hayata geçecek 1. Etap Kentsel Dönüsüm Projesinde gelinen asama degerlendirildi.

Toplantinin ardindan açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Mehmet Zeybek, halkimizin kafasinda olusan belirsizlikleri ve soru isaretlerini ortadan kaldirma adina önümüzdeki hafta Misri Mahallesi’ndeki mülk sahiplerinin katilimiyla bir toplanti düzenleyeceklerini açikladi.

“KULAKTAN DOLMA BILGILERE RAGBET ETMEYIN”

30 Aralik Çarsamba günü saat 11:00’de Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantiya Kentsel Dönüsüm Genel Müdürü Vedad Gürgen’in yani sira Çevre Sehircilik Bakanligi yetkilileri basta olmak üzere TOKI yetkilileri ve ilgili daire müdürlerinin katilacagini ifade eden Baskan Zeybek; bu toplantida verilecek bilgilerin birinci agizdan halkimiza aktarilacagini, kulaktan dolma bilgilere ragbet edilmemesi gerektigine dikkat çekti.

Kentsel Dönüsüm’de gelinen asamanin degerlendirildigi Ankara temaslarinin verimli geçtigine dikkat çeken Baskan Zeybek, yillardir sürüncemede kalan konunun çözülerek sehrimize deger katacagini ifade etti.
Baskan Zeybek;  Misri Mahallesi’ndeki tüm mülk sahiplerini, 30 Aralik Çarsamba günü saat 11:00 AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantiya davet etti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °