Tarih: 30.12.2020 16:02

Yeni Hükümet Konagi’yla ilgili müjdeyi Baskan Serkan Koyuncu verdi

Facebook Twitter Linked-in

 
 
Emirdag ilçesinde bir süredir yapimi planlanan yeni Hükümet Konagiyla ilgili müjdeli haberi Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu verdi. Konuyla ilgili sosyal medyadan bir açiklama yapan Baskan Koyuncu, “Projesinde çalismaktan onur duydugum yeni Emirdag Hükümet Konagi projesini Sayin Bakanimiz Süleyman Soylu'nun kabul ederek, yapilmasinin talimatini vermesi bizleri son derece sevindirmistir” dedi.
 
Afyonkarahisara gelen Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Emirdag halkina bir müjdeli haber verdi. Bakan Soylu, Emirdag Hükümet Konagi projesinin yapilmasi talimatini verdi. 
Bakan Soylu ve AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’dan müjdeli haberi alan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, bu mutlulugunu Emirdag halki ile sosyal medya araciligi ile paylasti. Baskan Koyuncu, “Projede ve kabulünde emegi geçen Sayin Valimiz Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimiz Sayin Ali Özkaya ve Sayin Ibrahim Yurdunuseven'e, geceler boyu proje çalismasinda emegi olan Sayin Kaymakamimiz Osman Bilici'ye, Il Baskanimiz Sayin Hüseyin Uluçay’a ve teknik ekibimize tesekkür ediyorum. 
Durmak yok kosmaya devam, Emirdag için hep birlikte çalismaya devam” ifadelerini kullandi. Konuyla ilgili Afyon Milletvekili Ali Özkaya da Bakan Soylu’yla bir fotograf ekleyerek bir gönderi paylasti.
 
Seçim vaatleri arasindaydi
 
Belediye Baskani Koyuncu’nun seçim vaatleri arasinda ilçeye yeni bir Hükümet Konagi yapimi da vardi. Yeni Emirdag Hükümet Konagi’nin örnek görselini de gönderisinde paylasan Belediye Baskani Koyuncu’ya çok sayida vatandas “hayirli olsun” seklinde yorum yaparak destek verdi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —