SEHIR TIYATROSU 2021 YILINA ÖDÜLLE BASLADI

SEHIR TIYATROSU 2021 YILINA ÖDÜLLE BASLADI

Dünya 7.01.2021 10:37:35 0
SEHIR TIYATROSU 2021 YILINA ÖDÜLLE BASLADI

 

Belediye Sehir Tiyatromuz, 10 ülke ve 27 ilin katildigi Uluslararasi 7. Anadolu Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu tarafindan yilin ‘Basari Emek Ödülüne’ layik görüldü. 

 Sahneledigi tiyatro oyunlari ile büyük bir basari yakalayan Belediye Sehir Tiyatromuz, basarilarini yurt içinin yani sira uluslar arasi alanda aldigi ödüllerle taçlandiriyor. Belediye Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, elde edilen ödüllerle belediye sehir tiyatrosunu dünyaya tanitmak istediklerini söyledi. Daha öncesinde de 2 ödül daha aldiklarini dile getiren Elmas, “Bizim ödülümüz zaten seyircimiz.

Bu aldigimiz 3’üncü ödül. Ilk ödülümüz en iyi tiyatro canlandirmasiydi. Ikinci ödülümüz ise Özdemir Nutku en iyi yardimci oyuncu ödülüdür. Yeni aldigimiz ödül de bildiginiz gibi ‘Basari Emek Ödülü’dür. Darisi diger ödüllerin basina diyorum. Afyonkarahisar için ve sanat için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

ADIMIZI DÜNYAYA YAYMAYA ÇALISIYORUZ

2021 yilina ödülle basladiklarini söyleyen Belediye Sehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, tiyatro gazetesinin öncülügünde Uluslararasi 7. Anadolu Tiyatro ödülleri düzenlendigini hatirlatti. Elmas, “10 ülke ve 27 il arasinda seçici kurul tarafindan ‘Basari Emek Ödülü’ne layik görüldük

Biz Belediye Sehir Tiyatrosu olarak adimizi tüm dünyaya yaymaya çalisiyoruz.

Memleketimizde tiyatro kültürünün yayginlasmasi için ulasiyoruz. Böylesine güzel bir ödül almak bizleri kamçiladi.

Buradan emegi olan herkese, tiyatro gazetesine ve seçici kurula tesekkür ederim. Bizlerin daima yanimizda olan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e, Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus’a ve Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ihsan Akar’a tesekkür ediyorum.

Yeni süreçte ve yeni oyunlarla ismimizi duyulmaya devam edecegiz” dedi. 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °