Emirdag Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözlesmesi imzalandi

Emirdag Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözlesmesi imzalandi

Dünya 7.01.2021 14:51:40 0
Emirdag Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözlesmesi imzalandi

Emirdag Belediyesinde görev yapan memur ve sözlesmeli personelin faydalanacagi Sosyal Denge Tazminati Sözlesmesi (SDS), Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu ile Bem Bir-Sen Afyonkarahisar Il Baskani Muhittin OK ve beraberindekilerin katilimi ile gerçeklesti. Bem Bir-Sen Afyonkarahisar Il Baskani Muhittin OK, “Belediye Baskanimiz her yil bir önceki sözlesmeye göre daha yüksek oranlarda SDD vererek memur ve sözlesmeli personellerimizin hayat refahini artirmaktadir. Personellerin baskanimizin projelerini uygulamasinda bu sözleseme sayesinde performanslarini artiracaklarina inaniyorum ve hayirli olsun” dedi.

 

“Biz bir aileyiz”

Sözlesmenin hayirli olmasini temennisinde bulunan Baskan Serkan Koyuncu, “Çalisanlarimizin her türlü hakki ve hukukunu gözeten bir yönetim anlayisi ile hareket etmeye devam ediyoruz.

Belediye çalisanlarimiz, memurlarimiz ve sözlesmeli personellerimiz bizim ailemizin ferdidir. Onlarin özlük haklarini, mali haklarini ne kadar düzeltebilirsek onlarin daha verimli çalismalarini ve aksam da mutlu bir sekilde evlerine gitmelerini saglariz diye düsünüyorum.

Ekonomik kosullari da dikkate alarak, çalisanlarimiza en iyi rakami vermeye çalistik. Sözlesmenin hayirli, ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °