BASKAN UYSAL 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜNÜ KUTLADI

BASKAN UYSAL 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜNÜ KUTLADI

Dünya 8.01.2021 18:04:45 0
BASKAN UYSAL 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Türkiye Degisim Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Uysal 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Uysal, gece gündüz demeden halkin haber alma hakki için fedakârca çalisan basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü'nü kutladi.

Türkiye Degisim Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Uysal 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda, halki bilgilendirmek gayesiyle gece gündüz çalisan basin mensuplarinin çogu zaman zorlu sartlar altinda görev yaptigini söyledi.

Toplumlarin gelisimine dogrudan katki saglayan basinin birlik ve beraberligin korunmasina da önemli katkilar koydugunu ifade eden Baskan Uysal, "Halkimizin dogru ve tarafsiz bilgilerle gelismelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez sartidir" dedi.

Sosyal medya ve internet haberciliginde yasanan hizli gelismenin önemine dikkat çeken Baskan Uysal, teknolojinin yakindan takip edilmesinin gerekli oldugunu ancak bu mecrada dogru ve tarafsiz haberciligin her zamankinden daha önemli hale geldigini ifade etti.

Baskan Uysal sunlari belirtti: "Çogulcu ve katilimci bir demokrasinin insasinda, düsünce ve vicdan hürriyetinin kurumsallasmasinda basin kuruluslari etkin ve islevsel bir rol oynamaktadir.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkin haber alma hakki için fedakârca çalisan basin mensuplarimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarinda mutlu ve basarili bir yil geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basin mensuplarini da rahmetle aniyorum” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °