Özkaya'dan Çalisan Gazetecilere kutlama Mesaji

Özkaya'dan Çalisan Gazetecilere kutlama Mesaji

Gündem 9.01.2021 18:18:00 0
Özkaya

 Demokrasilerin vazgeçilmez bir bileseni olan ve dördüncü kuvvet olarak demokrasi temelinde yer bulan basin kuruluslari ve çalisanlari, bugün ülkemiz ve dünya için çok önemli bir görev ifa etmektedirler.

Ülkemizde yapilan hayirli hizmetlerin, yapmis oldugumuz çalismalarin kamuoyuna bildirilmesinde önemli bir görevi ifa eden gazetecilerimizin önemi, sosyal medya ve diger platformlarin artmasi, bilgi kirliliginin çogalmasi nedeniyle daha da artmistir. Ülkemizde her zaman oldugundan daha fazla dogru ve ilkeli habercilik anlayisi ile hareket eden basin mensuplarina ihtiyaç duyulmaktadir.

Ak Parti olarak iktidarlarimiz boyunca, gazetecilere ayricaliklar ve yasal haklarinda önemli iyilestirmeler yaptigimiz gibi,  özellikle yerel gazetelerin ayakta kalabilmeleri maksadiyla büyük adimlar attik.

Basin mensuplarimizin istifadesi için TOKI isbirligi ile ilimizde konut üretimi gerçeklestirdik.

 

 Kamu adina çalisarak, kamuoyunu dogru ve objektif olarak bilgilendirmek gayesi ile hareket eden, ilkeli ve dürüst tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, saglik ve esenlikler diliyorum.

Afyon HABERI


Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °