AFMOK aktif sporcular yetistirecek

BIZLERE BÜYÜK GÖREV DÜSÜYOR

Spor 13.01.2021 16:34:58 0
AFMOK aktif sporcular yetistirecek

Motosiklet sporlarinin kitleler arasinda gelisip yayilmasini, çesitli branslarda aktif sporcu adaylarini bünyesinde toplayarak Türkiye Sampiyonalarinda temsil etmek amaciyla Afyonkarahisar’da Motosiklet Kulübü ve Dernegi  (AFMOK) kuruldu.

Motor sporlarina verdigi önem ile adini duyuran, her yastan sporcu yetistirmek ve Afyonkarahisar’in tanitimina katki saglayan Hakan Kumartasli, yeni bir çalisma içerisine girerek, Afyonkarahisar’a Motosiklet Kulübü ve Dernegini kazandirdi.

Motor sporlarina ilgisi olan her yastan sporcu yetistirmek ve egitimler verecek olan dernek bu sayede Afyonkarahisar’in adini hem Türkiye’de hemde Dünya’da duyurmus olacak.

BIZLERE BÜYÜK GÖREV DÜSÜYOR

Afyonkarahisar’a Motosiklet Kulübü ve Dernegi Baskani Hakan Kumartasli, 2010 yilinda kurdugu dernegin çalismalarina aktif olarak basladi.

Dernek çalismalari hakkinda bilgiler veren Kumartasli, son yillarda gerçeklestirilen Dünya Motokros Sampiyonasinin Afyonkarahisar’da yapiliyor olmasinin motor sporlari merkezi haline getirdigini söyledi.

Diger illerden gelen Motosiklet Kulüplerini ve guruplarini Afyonkarahisar’da agirlamak ve sehrin tanitimina katki saglamak için Afyon Motosiklet Kulübü ve Dernegi olarak üzerlerine büyük bir görev düstügünü belirten Kumartasli, “Ilimize gelen motosiklet sevdalisi misafirlerimizi konuklarimizi agirlayabilecegimiz ve ilimizde gençleri bir çati altinda toplayabilmemiz için bir yer ihtiyacimiz dogmustu” dedi.

GURUR DUYUYORUZ

Afyonkarahisar’i en iyi sekilde temsil edebilmek için Afyonkarahisar Belediye Baskanligindan bir yer talebinde bulunduklarini ve taleplerinin olumlu karsilandigini ve belediye tarafindan yer tahsisinin yapildigini vurgulayan Kumartasli, “Sponsorlarimizin ve üyelerimizin destegi ile Kulüp ve Dernek binamizin büyük bir kismini tamamlamis bulunmaktayiz.

Yaz aylarina kadar yapim safhalarinin tamamlanmasindan sonra Türkiye de esi benzeri olmayan güzellikte bir kulüp evini ilimize kazandirmis olacagiz.

Dünyanin en güzel yaris pistinin ilimizde olmasindan ne kadar çok gurur duyuyorsak, Türkiye’nin en güzel Kulüp ve Dernek Binasinin da ilimizde olmasindan da ayni derece de gurur duyacagiz.

Tabiî ki bu gururu yasamamiza sebep olan devlet büyüklerimize ne kadar çok tesekkür etsek azdir” diye konustu.

DRAG YARISLARINA KATILACAKLAR

2021 yili Türkiye Drag yarislari Sampiyonasina kulüp üyelerinden Selman Bakaner ile beraber Afyonkarahisar’i temsilen yarislara katilacagini ifade eden Kumartasli, “Ilimize bir çok basari ve birincilik kazandirmak için tüm gücümüzle çalisacagiz.

Ayrica Dernegimiz&Kulübümüz ve ilimizde motor sporlari adina yapmis olduklari katki ve yardimlarindan dolayi Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek basta olmak üzere Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban, Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Karakus ile Murat Öner’e tesekkür ederim” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °