Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Dazkiri Belediyesi’ne bir adet otobüs gönderdi.

IMAMOGLU DESTEK SÖZÜNÜ TUTTU

Gündem 13.01.2021 16:52:25 0
Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Dazkiri Belediyesi’ne bir adet otobüs gönderdi.

 

 

Afyonkarahisar'daki CHP'li Belediye Baskanlari, 9 Haziran 2020 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile birlikte Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu'nu ziyaret etmislerdi. Ziyarette IBB Baskani Imamoglu, CHP'li Belediye Baskanlarina tam destek sözü vermisti. Bu kapsamda CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal'in girisimleri ve IBB Baskani Ekrem Imamoglu’nun talimati ile Dazkiri Belediyesi'ne Mercedes-Benz 0345 tipi 37 yolcu kapasiteli solo otobüs gönderildi.

IMAMOGLU DESTEK SÖZÜNÜ TUTTU

Milletvekili Av. Burcu Köksal ile birlikte IBB Baskani Ekrem Imamoglu'nu ziyaret eden Dazkiri Belediye Baskani Ismail Taylan, Ihsaniye Belediye Baskani Tunay Türkmen, Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz ve Yesilçiftlik Belediye Baskani Mehmet Ali Sakal Baskan Imamoglu'na projelerini anlatmislardi. IBB Baskani Imamoglu ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Köksal’in

Afyonkarahisar'daki Belediye Baskanlarinin çalismalarini zaman zaman kendisine aktardigini ve CHP'li Belediye Baskanlarinin projelerine tam destek verecegini ifade etmisti.

2021 YILININ ILK MÜJDESI ISTANBUL'DAN GELDI

Dazkiri Belediye Baskani Ismail Taylan ise, IBB Baskani Ekrem Imamoglu ve Milletvekili Av. Burcu Köksal'a emekleri nedeniyle tesekkür ederek, "Istanbul Büyüksehir Belediyesi'ni ziyaret ettigimizde projelerimizi anlatirken; ögrencilerimiz için yaptigimiz okul servisi ve 65 yas üzeri hemsehrilerimiz için ücretsiz olarak yaptigimiz pazar servisimizden bahsetmemiz üzerine, bizlere destek olacagini belirten Belediye Baskanimiz Sayin Ekrem Imamoglu sözünü tuttu.

Mercedes-Benz 0345 tipi 37 yolcu kapasiteli solo otobüsü Belediyemiz araç filomuza kazandirdi.

Koronavirüs salgini sonrasi pazar ve ögrenci servislerimizi daha güzel bir sekilde yapmanin yaninda sehir içi servisini de ekleyip yaptigimiz hizmetleri arttirarak yeni hizmetlere baslayacagiz.

Destegi için Ekrem Imamoglu Baskanimiza ve Milletvekilimiz Burcu Köksal’a tesekkür ediyor, ilçemize ve tüm hemsehrilerime hayirli olmasini temenni ediyorum." dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °