BASKANIMIZ ZEYBEK; 'KARA HAZIRLIKLI YAKALANDIK

CAN DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Gündem 19.01.2021 14:54:26 0
BASKANIMIZ ZEYBEK;

 

Afyonkarahisar Belediyesi karla mücadele ekipleri gece gündüz demeden çalismalarini sürdürüyor.Yollarda ve kaldirimlarda biriken karlari temizleme çalismalarina gece geç saatlerde baslayan ekipler, sabahin ilk isiklariyla birlikte çalismalarini hizlandirdi.

Araç ve yaya trafiginin yogun oldugu cadde ve sokaklarda hummali bir çalisma içerisine giren ekipler, vatandaslarimizin rahat ve huzurlu bir kis dönemi geçirmesi için canla basla çalisiyor. Fen Isleri Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü, Makina Ikmal Müdürlügü ve Park Bahçeler Müdürlügü isbirliginde yapilan  çalismalarda 6 ekip, 200 personel ve 50 is makinesiyle görev aliyor.

 Çalismalari kapsamli bir sekilde sürdüren ekiplerimiz ana arterler, cadde ve sokaklarda yayalarin ve sürücülerin güvenligi için büyük çaba sarf ediyor.

BASKANIMIZ ZEYBEK; 'KARA HAZIRLIKLI YAKALANDIK

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek karla mücadele çalismalarinin kapsamli bir sekilde sürdürüldügünü söyledi.

Baskanimiz Zeybek: Kar yagisi öncesi is makinelerimizi ve kamyonlarimizi hazirlamistik.

Personel ve araç profilimizi iyi degerlendiriyoruz.  Kar küreme, tuzlama ve  solisyon çalismalarimiz  es zamanli olarak yürütülüyor.

Kar bastirinca tüm ekibimizin tamamini sahaya sürdük.

Allah'a sükür su ana kadar ise herhangi bir olumsuzluk ve sikintiyla karsilasmadik

. Ekiplerimize gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum dedi.

 

Sokak hayvanlarina yönelik çalismalari da degerlendiren Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Yine bu süreçte  Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerimizde güzel bir çalisma örnegi göstererek  bu soguk havalarda sokak hayvanlarimizi da unutmayarak  sürekli olarak mama ve yiyecek takviyesinde bulunuyoruz. Can dostlarimizi -soguk kis günlerinde aç ve sahipsiz  birakamiyoruz dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °