“Ankara’dan heybemiz dolu döndük”

Milletvekili Taytak Kizilören Belediyesini ziyaret etti

Gündem 19.01.2021 16:07:47 0
“Ankara’dan heybemiz dolu döndük”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ahmetpasa, Sinanpasa, Kirka, Serban ve Kizilören belediyelerini ziyaret etti. Milletvekili Taytak, Belediye baskanlarinin Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik ruhunu ortaya koyarak hizmet ettiklerini söyledi. 

Ziyaretlere MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, Baskan Yardimcilari Ahmet Kahveci, Dogan Simsek ve Il Sekreteri Beytullah Bostanci katildi. Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet ilk olarak Ahmetpasa Belediye Baskani Eyup Yakan’i ziyaret etti. Belediye çalismalari hakkinda bilgiler veren Baskan Yakan, simdiye kadar belediyeye vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür etti.  Baskan Yakan, “Seçim öncesi vatandaslarimiza vermis oldugumuz sözlerin büyük bir kismini yerine getirdik

. Bu sözlerin yerine gelmesinde Milletvekilimiz Mehmet Taytak’in ve il teskilatimizin büyük destegi oldu. Ben buradan kasaba halkim adina kendilerine tesekkür ediyorum.  2021 yili içerisinde hayata geçirmeyi düsündügümüz önemli projelerimizde var. Yine projeler için Milletvekilimizden destek istiyoruz” dedi. Milletvekili Taytak Sinanpasa Kaymakami Kübra Demirer ve Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman’i ziyaret ederek Sinanpasa için ne yapilmasi gerekiyorsa Cumhur Ittifaki ruhu ile ellerinden gelen gerekli destegi vereceklerini söyledi. 

“Ankara’dan heybemiz dolu döndük”

Milletvekili Taytak daha sonra Kirka Belediyesine geçerek Belediye Baskani Bekir Uykan’i ziyaret etti.  Ziyaretlerinden dolayi Milletvekili Taytak’a ve il yöneticilerine tesekkür eden Belediye Baskani Bekir Uykan, belediye çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Baskan Uykan, “MHP’nin üretken belediyecilik anlayisi ile Kirka’ya hizmet ediyoruz. Belediyenin asli görevleri disinda sosyal projelere de agirlik vererek vatandaslarimiz ile iç içe oluyoruz. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’in destekleri ile kasabamiza önemli hizmetler yaptik yapmaya da devam edecegiz” diye konustu. 

Milletvekili Taytak’in diger duragi ise Serban Belediyesi oldu. Serban Belediye Baskani Vedat Köse, “Kasabamizin ihtiyaç ve taleplerini her firsatta Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik. Sagolsun bizi Ankara’dan hiçbir zaman eli bos göndermedi

. Araç ve ekipman konusunda önemli destekler aldik. Son olarakta Günes Enerji Sistemimizin yapimina basladik

. Desteklerinden dolayi kasaba halki adina tesekkür ediyorum” dedi. 

Milletvekili Taytak Kizilören Belediyesini ziyaret etti

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Kizilören Belediye Baskani Ali Erol’u ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Erol,  Milletvekili Taytak’i Kizilören Belediyesi’nde agirlamaktan mutluluk duydugunu belirterek Kizilören için el birligiyle çalismaya devam edeceklerini vurguladi. Baskan Erol, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasinda Milletvekili Taytak ile her zaman iletisim halinde olduklarini kaydederek, “Ilçemize yatirim ve hizmet yolunda kapisini çaldigimizda bizim için elinden geleni yapiyor. Sayin vekilimize hizmetlerimize destekleri ve ilçemize kazandirdiklari için hemsehrilerimiz adina tesekkür ediyorum” dedi.

"Seçim öncesi sözlerin büyük bir kismi yerine gelmis"

Ziyaretleri degerlendiren Milletvekili Taytak, "Ankara’daki bürokrasi ziyaretlerimize ara vererek Afyonkarahisar’da Ahmetpasa, Kirka, Serban ve Kizilören belediyelerimizi ziyaret ettik.

Ziyaretlerimizde gördükki belediye baskanlarimiz kendi bölgelerinde vatandaslarimiza en iyi hizmeti sunmak için yogun bir sekilde çalisiyorlar.

Belediye baskanlarimiz Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyecilik ruhunu ortaya koyarak hizmet ediyorlar.

Il teskilatimizda il bazinda olacak hizmetlere kosturuyorlar. Bizde Ankara’da bakanlik ve bürokrasi ziyaretlerinde bulunarak Cumhur Ittifaki ruhuyla belediyelerimizin talep ve isteklerini imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalisiyoruz.

Belediye Baskanlarimizin seçim öncesi vatandaslarimiza vermis oldugu sözlerin büyük bir kismini yerine getirdiklerini görüyoruz. Afyonkarahisar için çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °