AFYONKARAHISAR ITFAIYESINDEN ÖRNEK BAGIS

ATESI SÖNDÜRDÜKLERI SUYU ASYA'YA TASIYORLAR

Yasam 21.01.2021 10:00:44 0
AFYONKARAHISAR ITFAIYESINDEN ÖRNEK BAGIS

 Yangin aninda canini hiçe sayarak olaylara müdahale eden Afyonkarahisar Belediyesi itfaiye teskilati, örnek bir bagisa imza atti. Maddi zorluklar ve fiziki sartlar nedeniyle su sikintisi çeken cografyalara umut olmak için atesi söndürdükler suyu, Asya’ya tasiyan Itfaiye Müdürlügümüz, bölgede iki farkli su kuyusu açacak.   

 “HERKESE ÖRNEK OLSUN”  

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in uygun görüsü, Itfaiye Müdürümüz Cem Kasapoglu’nun girisimleriyle toplanan bagis, Sila Dernegi Afyonkarahisar Subesi araciligi ile Asya’da umut olacak.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, itfaiye teskilatini tebrik ederek herkese örnek olmasini temenni etti. 

Kuraklik, hastalik ve suya ulasma güçlügü çeken Müslüman kardeslerimize umut olacak kampanyanin hayirli olmasini temenni eden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Itfaiye personelimiz, hemen hemen her yil mutlaka bir hayir kapisina vesile oluyor.

Kendilerini tebrik ediyorum.

Bu sene de Asya’da su sikintisi çekilen bölgelerde Abdurrauf Hocamiz araciligi ile su kuyusu açmak için yardim kampanyasi baslatmislar. Allah yardimlarini kabul etsin” dedi.

“DESTEK OLAN HERKESE TESEKKÜR EDIYORUZ”

            Kampanyayla ilgili bilgi veren Itfaiye Müdürü Cem Kasapoglu ise desteklerini esirgemeyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti. Her yil bir yardim kampanyasina vesile olduklarini hatirlatan Kasapoglu; “Itfaiye Müdürlügümüzde görevli çalisma arkadaslarimizla birlikte her yil bir yardim faaliyetinde bulunmayi arzu ediyoruz. Geçtigimiz yil Belediye Baskanimizin tensipleriyle ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasina destekte bulunmustuk. Bu senede yaptigimiz istisareler neticesinde su kuyusu açmak istedik

. Rabbim bize ve ekip arkadaslarimiza iki su kuyusu açacak para toplamayi nasip etti.

Bu dünyada dogruluguna ve dürüstlügüne sahitlik ettigimiz Sila Dernegi Afyonkarahisar Subesi Onursal Baskani Abdurrauf Özder araciligi ile bu su kuyularini insallah Asya’daki kardeslerimize ulastirmayi hedefliyoruz.

Kampanyamiza destek olan tüm ekip arkadaslarima gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

“SU KUYULARINI EN ÖNEMLI BÖLGELERE AÇACAGIZ”

  Sila Dernegi Afyonkarahisar Subesi Onursal Baskani Abdurrauf Özder ise toplanan bagislari Asya’da su ihtiyaci olan en önemli bölgelere ulastiracaklarini söyledi. Özder; “Allah’a sükürler olsun ki bizleri hayra vesile kiliyor.

Afyonkarahisar’in hayirseverleri, ulemasi, evliyasi çoktur.

Bize teslim edilen emanetleri de insallah en sika sürede Asya’da suya ihtiyaci olan en önemli bölgelere ulastirip bu hayri tamamlayacagiz

. Bu vesileyle basta Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek olmak üzere Itfaiye Müdürümüz Cem Kasapoglu ve teskilatini tebrik ediyorum.

Allah kabul buyursun” dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °