Vali Gökmen Çiçek Bolvadin Ilçesinde Temaslarda Bulundu

Vali Gökmen Çiçek Bolvadin Ilçesinde Temaslarda Bulundu

Gündem 21.01.2021 10:19:38 0
Vali Gökmen Çiçek Bolvadin Ilçesinde Temaslarda Bulundu

Bir taraftan rutin programlarini sürdüren Vali Gökmen Çiçek, diger taraftan da ilçelerdeki ziyaretlerine devam ediyor. Sik sik ilçelere giden Vali Gökmen Çiçek bir önceki ziyaretinde verdigi talimatlari denetliyor, yapilan isleri kontrol ediyor ve yeni projeler için de istisarelerde bulunuyor.

Vali Gökmen Çiçek’in ilk ziyareti Bolvadin Kaymakamligina oldu. Milletvekilli Ibrahim Yurdunuseven, Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ve Belediye Baskani Fatih Kayacan ile birlikte Kaymakam Adem Öztürk’ü makaminda ziyaret etti.

Kadin Kültür Evi Insaatini Inceledi

Vali Gökmen Çiçek daha sonra Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ve Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban ile birlikte Kadin Kültür Evi ziyareti gerçeklestirdi. Burada Kaymakam Adem Öztürk ve Belediye Baskani Fatih Kayacan’dan insaatin genel durumu, yapilan çalismalar ve projede gelinen asamaya iliskin ayrintili bilgiler aldi.

Spor Salonu Yapilacak Alani Inceledi

Vali Gökmen Çiçek’in bir diger ziyareti Gençlik ve Spor Bakanliginin ödenegiyle yenilecek eski spor salonu ve yapilacak yeni Spor Salonu alanina oldu. Burada incelemelerde bulunarak, Kaymakam Öztürk ile Belediye Baskani Kayacan’dan bilgiler aldi. Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Ibrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk ve IGM Baskani Burhanettin Çoban, Belediye Baskani Fatih Kayacan’i da makaminda ziyaret ederek, ilçede yürüttügü çalismalara iliskin bilgiler aldi.

Problemleri Birlikte Çözelim Istiyorum

Bolvadin ilçesinde köy ve mahalle muhtarlariyla toplantida bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, öncelikle Kaymakam Adem Öztürk’ten ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden genel durumuna iliskin bilgiler aldi. Ardindan muhtarlarin taleplerini dinledi. Toplantida konusan ve muhtarlardan beklentilerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek: ” Bizler vatandasa hizmet için onlari memnun etmek için variz. Vatandasla iç içe olmaliyiz. Onlar mutlu degilse bizlerde olamayiz. Bir diger husus köylerimizde yapilan yatirimlara sahip çikalim. Kamuya ait olan her türlü yatirimin sorumlusu köylerimizde muhtarlarimiz. Yani onun bilinci içerisinde hareket edelim. Ben sizleri dinlemek istiyorum, Ilçe Müdürlerimizi dinlemek istiyorum yani genel olarak gelisimizin birinci gayesi bu. Birlikte degerlendirmek, problemlerimizi çözüme kavusturmak, koordineyi gerektiren hususlar varsa burada çözmek istiyorum” dedi. Vali Çiçek muhtarlara tek tek söz vererek kendisine iletilen talepleri ve sikintilari dinledi.

Kadinlarimiz Üretimin Parçasi Olsun Istiyoruz

Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyareti kapsaminda Halk Egitim Merkezinde bulunan ve Kadin Kültür Evi Atölyesi olarak kullanilan Sepet Örgü Atölyesi’ni ziyaret ederek, kadinlarin ürettigi hasir örgüleri inceledi. Vali Çiçek: “Kadinlarimizin üretimin bir parçasi olmasi, kendilerine kazanç elde etmeleri ve hem ev ekonomilerine hem ilçelerine hem de sehrimize deger katmalarini istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz ve yapmakta da kararliyiz” dedi.

Yedikapilar Manastiri’ni Inceledi

Vali Çiçek daha sonra Milletvekilleri Ibrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk, IGM Baskani Burhanettin Çoban, Belediye Baskani Fatih Kayacan ile birlikte Kemerkaya Köyü’nde bulunan ve Bizanslilar döneminden günümüze ulasan,  içerisinde sapel ile mezar odalarinin da bulundugu Yedikapilar Manastirini inceledi. Vali Çiçek bölgenin turizme kazandirilmasi noktasinda yapilabilecek çalismalari da istisare etti.

Bolvadin’den Dünyaya Açilan Marka

Ilçe ziyaretinin son duraginda 40 yildir Bolvadin ilçesinin dünyaya açilan markasi olan ve 50 ülkeye ürünlerini ihraç eden Avsar Emaye Fabrikasini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Yönetim Kurulu Baskani Rasit Tabak’tan üretim, istihdam, ihracat ve yeni yatirimlar konusunda bilgiler aldi. Vali Çiçek’e ziyaretinde Milletvekilleri Ibrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk, IGM Baskani Burhanettin Çoban, Belediye Baskani Fatih Kayacan’da eslik etti. Vali Çiçek’in tüm ziyaretlerinde Vali Yardimcisi Dr. Mehmet Boztepe ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Murat Toy da hazir bulundu.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °