TÜRKIYE ENFLASYONDA BIRINCI OLDU

MUHALEFETE TEPKI, IKTIDARA ÇAGRI

Siyaset 25.01.2021 13:48:11 0
TÜRKIYE ENFLASYONDA BIRINCI OLDU

  Kiymetli basin mensuplari, çok kiymetli dava kardeslerim hepinizi hürmetle selamliyorum esselamü aleyküm.
SALDIRILARA KARSI ERDOGAN'IN SESSIZLIGI SASIRTIYOR
 Son dönemde gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldirilar maalesef endise verici sekilde artiyor. Gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi, ne siyaset adamligina ne devlet adamligina yakisir.

Fikir ve düsünce özgürlügünün ortadan kaldirilmasi manasina gelen bu durum ve yaklasim insanliga da siyaset adamligina da yakismamaktadir. Türkiye’mizin çözülmesi gereken o kadar çok meselesi beklerken, yasanan siddet olaylarindan ve farkli gündemlerden dolayi artik esas meselelerimiz konusulamiyor.

Bu saldirilara karsi Sayin Cumhurbaskani'nin sessizligi bizi sasirtmaktadir. Yetkililer bu durum karsisinda sessiz kalamaz, kalmamalidir. 


 Artan hayat pahaliligi, issizlik ve evine ekmek götüremeyen vatandasimizin drami her geçen gün artmaktayken diger tarafta mutlu bir azinlik, yasanan bütün bu dramdan ya habersiz kaliyor ya da duymak istemiyor.

Rakamlarla oynayarak sorunlari gizlemeye çalissalar da bu durum ancak yatsi vaktine kadar sürer ve sonra her sey ortaya çikar. Türkiye, gida fiyatlari enflasyonunda yüzde 20.6 ile OECD ülkeleri arasinda birinci oldu. Bu konuda birinciligi kimseye kaptirmamak gerçekten büyük basari.  

YAZLIK VE KISLIK SARAYA HARCANAN PARA BU MILLETE REVA MI?
 Daha düne kadar tarimda kendi kendine yetebilen bir ülkenin su an bu hale getirilmesi takdire sayan. Türkiye’nin üretimi artiracak yatirimlara ihtiyaci var. Tarimda sanayide ve teknolojide gerekli adimlarim atilmasi elzem.

2021 Yili Yatirim Programi'na göre bu sene yazlik ve kislik 2 yeni saray insa edilecekmis. Marmaris’teki yazlik saraya 640.5 milyon ve Bitlis Ahlat’taki kislik saraya 99 milyon TL harcanmasi bekleniyor.

Soruyorum sizlere bu harcanan para bu millete reva mi? Bu zihniyetten kurtulmadan Türkiye’nin ayaga kalmasi, problemleri çözmesi, fakirin halinden anlamasi mümkün degil.

Bir kere daha sesleniyorum düsünün bunlari. Hakikaten, harcanan bu paralar içimizi sizlatiyor.

Türkiye’nin bu tip yerlere degil, üretim tesislerine ihtiyaci var. Devlet adami garibanin halinden anladigi zaman itibar görür. Insanlar aç haldeyken bazi seyleri düsünemez, yanlis hareketlere yönelebilir. Emin olun duyulan intihar haberlerinin de ana nedeni ekonomidir.

 

 

 

 

Nasil ülkede ekonomik sorun yok diyebiliyorsunuz. 

SAMIMIYSENIZ PARTI MENSUPLARIMIZI EKRANA ÇIKARTIN
 Sayin Cumhurbaskani'nin, Yüksek Istisare Kurulu Baskanimiz Oguzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi, Saadet Partisi’nin olmadigi ekranlarda Saadet Partisi hakkinda konusulmasini baslatti.

Saadet Partisi ile alakali disardan insanlari konusturacaginiza, samimiyseniz parti mensuplarimizi ekranlara çikartip bizim fikirlerimizi dinleyin.

SAADET PARTIMIZ MILLI GÖRÜS'TEN MILIM AYRILMAMISTIR
 Ey sakalli Hüsnüler. Erbakan Hoca'mizin zamaninda dediklerine bir kulak verin, arsivlere bakin.

Ulasamazsaniz biz size temin edelim. Saadet Partimiz hiçbir zaman Milli Görüs'ten milim ayrilmamistir. 


Muhalefet, iktidarin yanlislarini ortaya koymali ve çözüm fikirleri sunmalidir. Milletin manevi degerlerine saygisizlik yaparak hiçbir çözüm getiremezsiniz.

Türkiye kutuplasti, kamplasti, milletimiz arasinda gerilim çok fazla artti.

Gelin elbirligi ile bu gerilimi azaltalim. Muhataplarimizi hainlikle ve terörle itham etmeyelim.

Yunus Emre’nin dedigi gibi gelin tanis olalim isi kolay kilalim

. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz.
Bu düsüncelerle hepinize tesekkür ediyor, hayirli günler diliyorum.
Saadet  Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskan Yardimcisi Erhan Akpinar

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °