AK Parti Afyonkarahisar Kadin Kollari, 6. Olagan Kongresi'ne hazirlaniyor

AK Parti Afyonkarahisar Kadin Kollari, 6. Olagan Kongresi'ne hazirlaniyor

Siyaset 27.01.2021 16:52:36 0
AK Parti Afyonkarahisar Kadin Kollari, 6. Olagan Kongresi

AK Parti Afyonkarahisar Il Kadin Kollari Baskanligi 6. Olagan Kongresi Cuma günü yapilacak. Kongre öncesi bir açiklama yapan AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, "Kadinlar olarak gelecegin siyasetine yön vermeyi amaçliyor ve büyük Türkiye'nin güçlü kadinlari yetistirmek için çalisiyoruz." dedi.

 

AK Parti Genel Merkezi, pandemi dolayisiyla ara verdigi 6. Olagan Kadin Kollari Kongreleri için yeniden start verdi.

 

Iskenderoglu’nun da katilmasi bekleniyor

 

Afyonkarahisar Kadin Kollari 6. Olagan Kongre tarihi netlesti. AK Parti Genel Merkezi tarafindan 21 Nisan 2018’de yapilan kongre ile baskan seçilen Ferda Ertürk, seçimli kongreye gidiyor.

Kadin Kollari Baskanligi seçimi 29 Ocak Cuma günü saat 14:00 da Kamil Miras Anadolu Lisesi Sehir Kerim Üye konferans salonunda yapilacak

. Kongrede AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Tanitim Medya Baskani ve Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu’nun da katilmasi bekleniyor.

 

Pandemi kurallari çerçevesinde yapilacak

 

Baskan Ertürk açiklamasinda, “Kutlu yürüyüse heyecan ve kararlilikla devam ediyoruz. Kadinlar olarak gelecegin siyasetine yön vermeyi amaçliyor ve büyük Türkiye'nin güçlü kadinlari yetistirmek için çalisiyoruz.

Afyonkarahisar Il Kadin Kollarimizin 6. Olagan Kongresi’ni pandemi kurallari çerçevesinde büyük bir cosku ile yapacagiz.

Kongremizin partimize, sehrimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyor, kongre günü tüm Afyonkarahisarli hemserilerimizi ve Afyonkarahisarli kadinlarimizi bekliyoruz” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °