Afyonkarahisar Basini güzel hizmetlerin yaninda

ABYD Yönetimi ziyaretlerde bulundu

Gündem 28.01.2021 16:24:27 0
Afyonkarahisar Basini güzel hizmetlerin yaninda

Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi yöneticileri Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e, Il Müftüsü Sinan Kazanci’ya ve Il Jandarma Komutani Albay Yilmaz Kirgel’e ziyaretlerde bulundu. ABYD yöneticileri Belediye çalismalari için Baskan Zeybek’e, Aile Yili etkinlikleri için Müftü Kazanci’ya, Gazligöl’deki operasyonlar için de Albay Kirgel’e tesekkürlerini ilettiler

 

Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Il Müftüsü Sinan Kazanci ve Afyonkarahisar Il Jandarma Komutani Albay Yilmaz Kirgel’e ziyarette bulundular.

BELEDIYE YATIRIM ATAGINA KALKIYOR

Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalismalari üzerine Belediye Baskani Mehmet Zeybek ile istisarelerde bulunan Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi Baskani Sezer Küçükkurt, Yönetim Kurulu üyeleri, Haci Hakki Özsoy, Mehmet Emin Güzbey, Ismail Akar, Ömer Elçi ve Faruk Kilinç basin kuruluslari ve basin mensuplari ile olan sicak diyalogu nedeniyle Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür ettiler.

Belediye çalismalari ile bilgiler aktaran Belediye Baskani Mehmet Zeybek ise, Afyonkarahisar basini ile geçmisten bu zamana kadar hep samimi iliskiler içerisinde bulunduklarini belirterek, “Biz de basin mensuplarimiza Belediyemizin çalismalarina sagladiklari katkilar nedeniyle tesekkür ediyoruz.” dedi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin bahar aylarindan itibaren yatirim atagina kalkacagini belirten Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “Tüm hazirliklarimizi tamamliyoruz. Ihalelerimizden, plan ve programlarimiza kadar herseyimizi hazirlayip, bahar aylarindan itibaren yeniden yatirim atagina kalkacagiz

. Pandeminin getirdigi kisitlamalarin hafiflemesini ya da sona ermesini sabirsizlikla bekliyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak hemsehrilerimizin tüm talep ve sikintilarina çare üretmeye çalisacagiz” dedi.

AFYONKARAHISAR DIGER ILLERE ÖRNEK OLACAK NITELIKLER TASIYOR

Afyonkarahisar Il Müftüsü Sinan Kazanci’yi da makaminda ziyaret eden Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi yöneticileri, Müftülük çalismalari hakkinda Müftü Kazanci’dan bilgi aldilar.

Afyonkarahisar basini olarak Müftülük faaliyetlerinin tamaminda, özellikle Aile Yili etkinliklerinde tüm görevlere hazir olduklarini belirten ABYD Baskani Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar Valiligimizin Aile Yili etkinliklerinde en önemli görevler Müftülügümüze ve Müftülük personelimize düsüyor.

Biz de bu önemli çalismalarda yardimci olabilmek adina göreve hazir oldugumuzu belirtiyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’in din, diyanet, hayir, hasenat konularindaki hassasiyetinin tüm sehirlere örnek olacak vasifta oldugunu belirten Müftü Sinan Kazanci ise, “Afyonkarahisar Valiligimizin himayesindeki Aile Yili etkinliklerinde üzerimize düsen görevleri layikiyla yerine getirmeye çalisacagiz.

Bu manada basin kuruluslarimizi ve basin mensuplarimizi yanimizda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

GAZLIGÖL OPERASYONLARI IÇIN JANDARMA’YA TESEKKÜR

Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar Il Jandarma Komutani Albay Yilmaz Kirgel’i de makaminda ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Emniyeti ve Jandarmasinin son dönemde imza attigi basarili operasyonlari can-i gönülden desteklediklerini belirten ABYD Baskani Sezer Küçükkurt, “Özellikle son yillarda Afyonkarahisar’in kanayan yarasi olan ve artik kangren halini almis olan Gazligöl bölgesindeki devremülklerle ilgili yapilan son operasyonlar ülke genelinde yanki bulmustur.

Ilimizin bu önemli sorununun çözümünde inisiyatif alan kolluk kuvvetlerimize, Il Jandarma Komutanimiz Albay Yilmaz Kirgel’in sahsinda hemsehrilerimiz adina sükranlarimizi belirtiyoruz.

Basarili çalismalarinin devamini diliyoruz” dedi.

Il Jandarma Komutani Yilmaz Kirgel de Afyonkarahisar’da görev yapmaktan gurur duyduklarini belirterek, ilin huzur ve asayisi adina gereken tüm önlemleri alip, tüm çalismalari yapacaklarini dile getirdi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °