AK PARTI’DEN AFSIAD’A ZIYARET

AK PARTI’DEN AFSIAD’A ZIYARET

Gündem 30.01.2021 20:08:17 0
AK PARTI’DEN AFSIAD’A ZIYARET

 

 

AK Parti heyeti Afyonkarahisar Sanayici ve Is Adamlari Dernegi’ni ziyaret etti. Isadamlari ile görüsen heyet, yatirimlar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve partililer Afyonkarahisar Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi Baskani Kadir Sayin’i ziyaret etti.

 

Sayin memnuniyetini ifade etti

 

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren AFSIAD Baskani Kadir Sayin, “AFSIAD Baskani olarak ziyaretinizden duydugumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Çok tesekkür ederim. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde pandemi sürecinde is dünyasi ile birlikte neler yapabilecegimizi konusabilmek ve çözüme gidebilmek çok önemli. Ziyaretiniz için tesekkür ederim” dedi.

 

“Her kesimin yanindayiz”

 

AK Parti milletvekili Ibrahim Yurdunuseven de hükümet olarak her kesimin yaninda ve destekçisi olduklarini ifade etti

. Yurdunuseven isadamlarina desteklerinin sürecegini söyledi; Hükümet olarak garibin, esnafin isadaminin hepsinin yanindayiz.

Elhamdülillah yaninda olmaya da devam edecegiz. Bundan yana kararliyiz, her türlü destegi üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz

. Yine Afyonlu sanayici is adamlarimiz içinde geçen gün milletvekillerimiz ile birlikte organize sanayide genisletme alani konusunda çalismalar yapiyoruz. Afyon'a sanayici ve yatirimci olarak gelmek isteyen ama gelemeyen bir sürü yatirimcimiz var.

 

“Yüksek katma degerli ürünler elde etmeyi amaçliyoruz”

 

AK Parti milletvekili Ali Özkaya ise “Teknoloji bölgeleri kanunumuzda esas amacimiz bilim ve teknolojiye yüksek teknolojiye sanayi ile bir araya getirip ar-ge çalismalari ile yeni ürünler elde edebilmek.

Yüksek katma degerli ürünler elde etmek ve teknoparklarin disindaki alanlarda teknolojinin yayilabilmesinin önünü açmayi hedefliyoruz. Bu çok önemli bir süreç. Afyon - Usak üniversitelerinin müstereken kurdugu teknoparkta yer kalmadi.

Bu çok önemli bir yenilik” dedi.

 

“Afyonkarahisar’i ilaç üretim merkezi haline getirecegiz”

 

AK Parti milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu da ilaç üretimine dikkat çekti.

Afyonkarahisar’a ilaç üretim merkezi haline getireceklerini söyleyen Eroglu, “ilaç sanayimiz için bir adim atildi.

Bir hayirseverimiz bir fabrika insaati yaptirdi.

Hemen hemen bitmek üzere. Hatta 500 bin dolarlik alet ve cihazlari parasini da parasini da hayir severimiz verecek. Burada Afyonkarahisar’i ilaç üretim merkezi haline getirecegiz” dedi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °