AFJET AFYONSPOR’DAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

AFJET AFYONSPOR’DAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

Spor 3.02.2021 17:10:02 0
AFJET AFYONSPOR’DAN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Afjet Afyonspor Kulüp Baskani Yusuf Ulutürk, yönetimi ve teknik heyeti makaminda kabul etti.

Teknik Direktör Bahaddin Günes ve beraberinde heyetin katildigi ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskanimiz, konuklariyla yakindan ilgilendi.

  Afjet Afyonspor’un ligdeki konumu hakkinda görüs alisverisinin yapildigi ziyarette konusan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, takimin son günlerde yakalamis oldugu galibiyet serisinin devamini diledi.

Spor kulüplerine her zaman destek olduklarini aktaran Zeybek Baskan, “ Basketbol, voleybol ve futbol kulüplerimize bu güne kadar oldugu gibi bundan sonra da destegimiz sürecek. Insallah verdigimiz bu destegin karsiligini basari olarak alacagiz

. Futbol takimimiz, hocamizla birlikte yeni bir ivme yakalandi. Galibiyet serimiz bu sekilde devam etmesini, ligi istedigimiz yerde bitirerek play-off kalmayi hedefliyoruz” dedi.

“VALIMIZ VE BASKANIMIZIN DESTEGINI ARKAMIZDA HISSEDIYORUZ”

 Afjet Afyonspor Kulüp Baskani Yusuf Ulutürk ise Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Baskanimiza takima verdigi destekten dolayi tesekkür etti. Ulutürk;“ Sagolsunlar gerek Valimizin, gerekse Belediye Baskanimizin destegini her zaman arkamizda hissediyoruz

. Takimimiz suanda güzel bir galibiyet serisi yakaladi. Amacimiz birlik ve beraberlik içinde play-off kalmak” dedi. Teknik Direktör Bahaddin Günes ise Afyonkarahisar’da takimin basinda bulunmaktan duydugu mutlulugu dile getirerek  ilimizde spora verilen destege dikkat çekti.

Takim olarak bu sehri futbolda ayaga kaldirmayi amaçladiklarini söyleyen Teknik Direktör Bahaddin Günes, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °