Baskan Uluçay’dan Regaip Kandili mesaji

Baskan Uluçay’dan Regaip Kandili mesaji

Gündem 17.02.2021 12:10:24 0
Baskan Uluçay’dan Regaip Kandili mesaji

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Regaip Kandili dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Mesajinda geleneklerimizde kandil gecelerinin çok önemli bir yeri oldugunu belirten Uluçay “Regaib; rahmeti, bereketi ve magfireti bol üç aylarin manevi iklimine girildiginin habercisidir” dedi.

 

Baskan Uluçay “18 Subat Persembe gecesini Cuma’ya baglayan gece Regaip Kandili. Regaib; rahmeti, bereketi ve magfireti bol üç aylarin manevi iklimine girildiginin habercisidir.

Böylesi mübarek gece ve kandiller, insanlarin kalplerini birbirine yaklastiran, komsuluk, akrabalik, kardeslik ve dayanisma duygularini arttiran müstesna gecelerdir. Allah’a sükür imkâni bulacagimiz bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynasmanin artmasini temenni ediyorum.

 

Firsat aylari

Uluçay, “Üç Aylar; birbiri ardina açilan rahmet ve magfiret kapilari olan Recep, Saban ve Ramazan ayini içinde barindiran, Regâib kandiliyle baslayan, Miraç ve Berat ile devam eden, bin aydan daha hayirli Kadir gecesiyle zirveye ulasan, Ramazan bayramiyla da maddî ve manevî alanda bayrama dönüsen manevi yükselis, bagislanma ve firsat aylaridir.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm hemserilerimizin, vatandaslarimizin ve Islam aleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavusmayi Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Afyon HABERI


Çarşamba 24 ° / 11.5 °
Perşembe 22.7 ° / 9.5 °
Cuma 21.5 ° / 7.4 °