AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan Kandil mesaji

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya'dan Kandil mesaji

Gündem 17.02.2021 12:22:00 0
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya

Rahmet ve magfiret kapilarinin sonuna kadar açildigi, manevi duygularimizin doruga ulastigi mübarek üç aylara erismenin mutlulugu içerisindeyken, Regaip Kandiline ulasmanin huzurunu yasiyoruz.

            Müslümanlar arasinda, paylasmanin ve birlikteligin artmasina vesile olan bu önemli günlerin, hepimizin kurtulusuna vesile olmasini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

            Regaip kandili basta olmak üzere bu geceleri ve üç aylari firsat bilerek, Yüce Rabbimizin af ve magfiretine siginmali, tevbede bulunmaliyiz. Küslük ve kirginliklarimizi sona erdirmeli, yapmis oldugumuz hatalarin telafisi için gayret ederek, Yüce Allah’tan af dilemeye bir firsat olarak görmeliyiz.

            Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in, “Ey Rabbimiz, Recep ve Sa’ban’i bize mübarek kil, ve bizleri Ramazan’a ulastir”  duasina istirak ederek, üç aylari ve üç aylarimiz içerisinde bulunan bu manevi gecelerimizi bagislanmaya birer vesile olarak degerlendirip, en iyi sekilde ihya ve idrak etmeliyiz.

            Bu duygularla, bu gece yapacagimiz dualarin kabul, ibadetlerimizin makbul olmasini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz hemsehrilerimin ve tüm Islam aleminin Mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyor, hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum.

                                                                      

 

                                                                                                  Av. Ali ÖZKAYA

                                                                                  AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

          TBMM Anayasa Komisyonu Baskan V.

                       

Afyon HABERI


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °