ANKARA’DA SARIGÜL’DEN GÖVDE GÖSTERISI

ANKARA’DA SARIGÜL’DEN GÖVDE GÖSTERISI

Siyaset 24.02.2021 12:57:48 0
ANKARA’DA SARIGÜL’DEN GÖVDE GÖSTERISI

 

TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül,

Ülkenin yarisindan fazlasinda teskilatlarini kurduklarini söyledi ve teskilat baskanlariyla yaptigi toplantida konusmasi sik sik “Basbakan Sarigül” sloganlariyla kesildi. Sarigül yaptigi konusmada asagidaki konulara degindi:

“Iktidara hazirlik merkezlerimizin baskanlari çok kisa sürede büyük bir basari elde ettiniz, bu yurttaslarimizin sevgisinin bir göstergesidir”

BUGÜNKÜ SIYASET ANLAYISIYLA ÜLKEMIZIN YOL ALMASI MÜMKÜN DEGILDIR

“Mevcut siyasi aktörler kutuplasmayi ortadan kaldirmak yerine daha da arttirma yönünde hareket etmektedirler.

Demokratik bir toplumsal mutabakat olusturmak yerine birbirleriyle kavga etmektedir bugünkü siyaset anlayisiyla ülkemizin yol almasi mümkün degildir… Adalet sistemindeki tikaniklik ülkemizin gelismesini ve güçlenmesini önlemektedir.

Öte yandan ekonomik kriz ve issizlik, pandemide alinan eksik önlemler basta esnafimiz olmak üzere bir çok kesimin canini yakmaktadir… Iktidar ne yazik ki toplumun çogunlugunu ikna eden ortak bir uzlasmaya dayanan çözümler üretmekte basarisizdir.”

AKP’NIN REFORM YAPACAK ENERJISI KALMAMISTIR

Kamu yönetiminde, adalette, egitimde, saglikta, tarimda, üretimde, sanayide ve daha birçok alanda ciddi reformlara ihtiyaç vardir. AKP’nin artik bu reformlari yapacak, enerjisi kalmamistir. Yurttaslarimizin bekledigi degisimleri ancak TDP gerçeklestirecektir.

Kardeslik ve huzur içinde bir arada yasayan güzel Türkiye arzu ediyoruz, komsulariyla is birligi içinde, baris ve mutluluk içerisinde yasayan bir Türkiye arzu ediyoruz.

Çiftçilerimizin, emekçilerimizin, girisimcilerimizin, sanayicilerimizin yüzünün güldügü cennet vatan arzu ediyoruz.

Konusan, ön yargilardan kurtulan, çözüme inanan, dik duran bir Türkiye arzu ediyoruz.

Birbiriyle kucaklasan, yardimlasan yarinlara umutla bakan bir Türkiye arzu ediyoruz. Adalet tam demokrasi arzu ediyoruz.

Bütün vatandaslarimizin esit oldugu, her inancin birbirine saygi duydugu bir Türkiye arzu ediyoruz.

Birbirini seven, birbiriyle kucaklasan kültür mozaiklerini görmek istiyoruz.

FIKIRLERINI KORKMADAN SÖYLEYEN GENÇLERI GÖRMEK ISTIYORUZ

Yarinlarindan umutlu, kendi ülkesinde kendi isini kuran, fikirlerini korkmadan söyleyen gençleri görmek istiyoruz.

Ülkemizde girisimci kadinlari, tarladaki kadinlari, fabrikadaki kadinlari üniversitedeki kadinlari görmek istiyoruz. Kadin cinayetlerinin olmadigi bir ülke, her alanda mutlu kadinlari görmek istiyoruz.

Bütün engelli yurttaslarimizin çalisma hayatinda sosyal hayatinda mutlu oldugu sokakta is yerinde engellenmedigi bir Türkiye arzu ediyoruz

Bütün çocuklarin zengin fakir demeden iyi egitim aldigi, firsat esitliginden yararlandigi annelerin, babalarin mutlu oldugu degisimin gerçeklestirdigi bir Türkiye arzu ediyoruz.

TESKILATSIZ BIR GÜÇ ASLA MUVAFFAK OLAMAZ

Bugün en önemli konumuz; teskilatlanmaktir. Teskilatsiz bir güç asla muvaffak olamaz sizler artik degistirme teskilatlarisiniz, gelecegin milletvekilleri, bakanlari sizlersiniz bu hedefe ulasmak için gecemizi gündüzüme katmaliyiz. Degisimi ev ev, kapi kapi herkese anlatacagiz.

Çevrenizdeki esnafla konusun, komsularinizla konusun, degisimi anlatin, muhtarlarimizla yakin temas kurun, inanç ve kültür merkezleriyle, sivil toplum örgütleriyle temas kurun.

TÜRKIYE’NIN EN DEMOKRATIK SIYASI PARTISI BIZ OLACAGIZ

Bizim görevimiz; milletimize dogrulari anlatmak, yurttaslarimizla sevgiyi ve bilgiyi açikça paylasin. Türkiye degisim istiyor degisimin öncüleri sizlersiniz artik ben yok biz variz Türkiye’nin en demokratik siyasi partisi biz olacagiz, çok çalisacagiz, çalismaktan yorulmayacagiz. Heyecaninizi görüyorum, gelecegin milletvekilleri de bakanlari da basbakani da buradan çikacak.

Sadece 60 gün oldu Allah’ima bin sükürler olsun bu kisa sürede Türkiye’nin yarisindan fazlasinda teskilatlandik. Bu büyük basaridir, bu büyük zaferdir. Bu zafer teskilat baskanlarimindir, hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum.

ATATÜRK’ÜMÜZÜN ILKELERINI YASATAN NEFERLERIZ

Sevgili il baskanlarim; çok büyük bir göreve talip olduk. Yükümüz agir, görevimiz çetin ama sorumluluklarimizi biliyoruz.

Teskilat baskanlarim; sizin iman dolu, inanç dolu kalbiniz var, tipki logomuzdaki gibi kalbiniz tüm Türkiye için atiyor.

Ne demis Mehmet Akif Ersoy; “Vadettigi günler gelecektir hakkin kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin” TDP olarak biz; halkin yolunda hakka giden erleriz Atatürk’ümüzün ilkelerini yasatan neferleriz.

Simdiden bütün teskilat baskanlarimi kutluyorum, Allah’im bizi mahcup etmesin büyük yolculuk baslamistir, ülkemiz bizleri bekliyor, anahtar biziz, Türkiye’nin dügümlerini biz çözecegiz.

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °