“Cumhur Ittifaki ruhu ile Afyonkarahisara hizmet ediyoruz”

“Cumhur Ittifaki ruhu ile Afyonkarahisara hizmet ediyoruz”

Siyaset 25.02.2021 14:09:00 0
“Cumhur Ittifaki ruhu ile Afyonkarahisara hizmet ediyoruz”

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Il Kongresinde tekrar il baskanligi görevine seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetimine hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konusan Baskanlar, Cumhur Ittifaki ruhu ile Afyonkarahisara hizmet etmeye devam edeceklerini söylediler.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Kongresinde tekrar il baskanligi görevine seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetimine, AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Il Teskilat Baskani Ibrahim Eroglu, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, MHP Il Yönetim Kurulu Üyeleri Beytullah Bostanci, Ramazan Er, Mustafa Gün ve Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal katildi.

 

“Afyonkarahisar için çalisiyoruz”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, Cumhur Ittifaki ruhu ile Afyonkarahisar hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Baskan Kocacan, “Geçtigimiz aylarda gerçeklestirdigimiz il kongresinden sonra AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi hayirli olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu hassas davranislarindan dolayi tesekkür ediyorum.

Cumhur ittifaki ruhu ile Afyonkahisar’da hizmet vermeye devam ediyoruz.

Afyonkarahisar’in talep ve isteklerini yerine getirmek adina milletvekillerimiz Ankara’da uyum içerisinde çalisirken bizde yerel de elimizden gelen çalismayi sarf ediyoruz” dedi.

 

“Baskanimizla hizmet noktasinda her zaman istisare halindeyiz”

MHP Il baskanligi görevine tekrar seçilen Mehmet Kocacan ve il yönetimine hayirli olsun temennisinde bulunan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Cumhur ittifaki çerçevesinde Afyonumuza, milletimize ve tüm Islam alemine hizmet etmeye devam ediyoruz.

Baskanimizla Afyonkarahisar’a hizmet noktasinda her zaman istisare halindeyiz.

Cumhur Ittifaki milletvekilleri güzel bir uyum içerisinde Ankara’da bakanliklari ziyaret ederek ilimize hizmet ediyorlar.

Tekrar yeni seçilen yönetime hayirli olsun diyorum” dedi. Ziyaret sonunda günün anisina Baskan Uluçay, Baskan Kocacan’a Kurani Kerim ve Türk bayragi hediye etti.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °