TOPLUMUN SORUNLARINI ÇÖZEBILECEK TEK PARTI TDP’DIR

KISIR, KISISEL TARTISMALARDAN UZAK GÜNDEMDE OLACAGIZ

Siyaset 2.03.2021 12:45:00 0
TOPLUMUN SORUNLARINI ÇÖZEBILECEK TEK PARTI TDP’DIR

Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül,

TDP Kuruculari ile gerçeklestirdigi degerlendirme toplantisinda yaptigi konusmada

Konu basliklari söyleydi;

 

BIR PARTININ IKTIDAR ADAYI OLMASI BASKA BIR PARTININ MEMLEKETI KÖTÜ YÖNETMESINE BAGLI OLMAMALIDIR

Ülkemizin sonu belirsiz bir yolda uçuruma dogru gitmesine izin veremeyiz, yol ayriminda insanlarimizi umutsuz birakamayiz artik umut var, umut TDP’dir. Anlayisimiz; bir partinin iktidar adayi olmasi baska bir partinin memleketi kötü yönetmesine bagli olmamalidir. Daha çok umut ve güven veren parti iktidara gelmelidir, o parti de TDP’dir. Diger partilerden daha iyi, daha yapici ve tutarli bir program ortaya koyan tek parti TDP’dir.

 

YURTTASLARIMIZ; MEVCUT PARTILERE GÜVENLERINI VE INANÇLARINI YITIRMISLERDIR

Bugün oy kullanmayan, sayilari sürekli artan yurttaslarimizin çogu güven buhrani içindedir. Mevcut partilere güvenlerini ve inançlarini yitirmislerdir… Yurttaslarimiz kendilerine isik, umut, güven verecek bir parti beklemektedirler, o parti TDP’dir… Kendilerini mutlu bir Türkiye’ye götürecek.

 

TOPLUMUN SORUNLARINI ÇÖZEBILECEK TEK PARTI TDP’DIR

Hedefine, yönüne cesaretle yürüyerek demokratik düzen içinde toplumun sorunlarini çözebilecek tek parti TDP’dir. Siyasetteki dürüstlügü, demokratik siyaset anlayisini en önde tutacak emegin ve kardesligin tek partisi TDP’dir. Çünkü bizim ilkelerimiz ülkemizdeki bütün yurttaslarimizi kucaklayan ilkelerdir. Sorumlulugunu ve vazifesini bilen bir siyasi partiyiz. Ana vazifemiz; ülkemizin kalkinmasidir.

Kardeslerim; merhamet duygusu güzel insanlarin, duyarli insanlarin, baskalarini düsünen insanlarin, duyabilecegi bir duygudur. Ülkemizin merhametli partisi TDP’dir. Bütün insanlarin onurunu ve mutlulugunu arayan partidir TDP.

TDP güçlendikçe ülkemize huzur gelecek.

 

 

Sevgili kurucularim; degisime karsi çikacaklar, begenmeyecekler, burun kiviracaklar fakat ne olacak biliyor musunuz? Teskilatli güç ve milletimizin kararli tutumu karsisinda yenilip gidecekler. TDP, yörüngesine daha güçlü ve tutarli bir sekilde yerlesecektir. Bütün engelleri asarak ülkemizde basariya ulasacagiz

Unutmayin önce muhalefetin birinci partisi sonra ülkemizde iktidar olacagiz.

Sevgili kurucularim; kendimizi yenileyen düsünce devrimi yapan partiyiz. Kisir tartismalardan uzak, kisisel tartismalardan uzak ülkemizi gelecege tasiyacak projelerle gündemde olacagiz. TDP’de görev alan tüm arkadaslarimiz kendini yenilemis mutlu güler yüzlü Türkiye için yola çikiyor.

 

 

 

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °