DEVLETIN ASIL EVLATLARI 32.YAS GÜNÜNÜ KUTLUYOR.

DEVLETIN ASIL EVLATLARI 32.YAS GÜNÜNÜ KUTLUYOR.

Gündem 6.03.2021 14:07:59 0
DEVLETIN ASIL EVLATLARI 32.YAS GÜNÜNÜ KUTLUYOR.

 

Türkiye Kamu Çalisanlari Kalkinma ve Dayanisma Vakfi Afyonkarahisar Subesi olarak 32. Kurulus yildönümünü kutladigimiz bugün sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duymaktayiz.

Açiklamalarimiza geçmeden önce dün Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’e komsu olarak gönderdigimiz 11 Sehidimize ve bugüne kadar bu vatan,bayrak,ezan ve din ugruna hayatlarini seve seve feda eden tüm sehitlerimize Cenabi Allah tan rahmet diler gazi ve yaralilarimiza acil sifalar temenni ederiz.Her zaman oldugu gibi yine yüreklerimiz yanmistir. Aslende atesin düstügü acili ailelere de sabirlar diler her daim yanlarinda ve emirlerinde oldugumuzu bilmelerini isteriz.

Rahmetli Basbug Alpaslan Türkes beyin emirleri ve Bilge lider Dr. Devlet BAHÇELI beyin yol basçiligiyla kurulan vakfimiz zamanin sartlarinda Ülkücü Memurlarin haklarini koruyup kollayabilmek için sendikalasmalarin önüne açmak adina 6 Mart 1989 yilinda kurulmustur. Akabinde tüm illerde teskilatlarini tamamlayarak faaliyete geçmistir.

Daima devletinin yaninda hiçbir sahsi menfaat gözetmeksizin görev yapan ülkücü memurlarin kurmus oldugu bu vakif su anda ve ilelebette devletinin ve milletinin yaninda dimdik durmaya devam edecektir.Lider,teskilat ve doktirin bizim hayat felsefemizdir.Her türlü mücadelede devletimizin yaninda yilmadan ,yikilmadan,usanmadan mücadeleye devam etmekteyiz.

Bugüne kadar bu vakfa hizmet etmis , yönetimlerinde bulunmus,bayragi serefle tasimis tüm büyüklerimizede buradan sükranlarimizi sunuyoruz. Onlarin kurmus olduklari ve bugüne kadar tasimis oldugu bu Bayragi son nefesimize kadar tasiyacagimiza and içeriz.

Göreve gelisimizin 2.yilinda bu göreve bizleri layik gören Sayin genel baskanimiz EBUBEKIR SIDDIK KORKMAZ ve yönetimi ile yüzlerini yere egdirmeyecegimize söz verdigimiz il ,ilçe teskilatlarimiz ile sayin MYK üyesi MHP Afyonkarahisar Milletvekili agabeyimiz Mehmet TAYTAK beye de hasleten sükranlarimizi arz ederim.

2020 yili Mart ayinda Afyonkarahisar Subemize bir mekan edindirip faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Enerjisi hiç bitmeyen yönetimimiz ve Devletin Asil Evlatlari üyelerimizle iyi gün kötü gün demeden çalisiyoruz. Kurdugumuz Türkav Akademide ihtiyaç sahipleri ögrencilerimize destek olmaya devam ederken,Ramazan ayi ve Bayrami ile Kurban Bayramlarindada ailelerimizin bir nebze yüzünü güldürebilmek için ayni ve nakdi yardimlarimiz olmus ve olmaya devam edecektir.

Malum tüm dünyayi ve ülkemizi saran pandemi de dahil üyerimiz hiç hiz kesmeden çalismalarina devam etmis ve Devletimizin yaninda görev almistir.Biliriz ki insani yasatabilirsek devlet yasayacaktir.Aldigimiz son nefes , kanimizin son damlasina kadar dogru bildigimiz Hak davasindan sasmadan en küçük bir taviz vermeden yolumuza devam edecegiz. Yetistirecegimiz evlatlarimiz milliyetçi Türkiye ve Turan’a kadar azimle çalisacaklardir.Hedef bellidir. KIZIL ELMA.

Bizleri bu mutlu günümüzde yalniz birakmadiginiz için sizlere tesekkür ederiz.

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.

Ahmet NAL

TÜRKAV AFYONKARAHISAR SUBE BASKANI

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °