Il Insan Haklari Kurulu Vali Mustafa Tutulmaz?i Makaminda Ziyaret Ettiler.

Il Insan Haklari Kurulu Vali Mustafa Tutulmaz?i Makaminda Ziyaret Ettiler.

Gündem 11.12.2017 19:14:23 0
Il Insan Haklari Kurulu Vali Mustafa Tutulmaz?i Makaminda Ziyaret Ettiler.

 

 

10 Aralik Dünya Insan Haklari günü çerçevesinde, Il Insan Haklari Kurulu Üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’i makaminda ziyaret ettiler.
 
10 Aralik Dünya Insan Haklari Günü nedeniyle gerçeklestirilen ziyarette Vali Yardimcisi Dr. Adem Uslu’nun beraberinde Hukuk Isleri Sube Müdürü Mehmet Özsahin ve kurul üyeleri hazir bulundular.
 
Karsilikli bilgi alis verisinin bulunuldugu ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz, kurul üyelerinin 10 Aralik Dünya Insan Haklari Gününü kutlayarak, yaptiklari çalismalar ve en çok hangi konularda sikayet aldiklarini sordu. Ziyarette Insan Haklari Kurulunun önemine deginen Vali Tutulmaz, kurulun vatandaslar tarafindan daha iyi bilinmesi için farkindalik olusturulmasi gerektigini belirtti.
 
Ziyaret sirasinda en çok hangi konularda sikayet aldiklari hakkinda bilgiler aktaran Vali Yardimcisi Dr. Adem Uslu sikayetlerin giderilmesi için ne gibi çalismalar yaptiklari ile aylik ne kadar sikayet alindigi gibi konularda Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler aktardi.
 
Kurulun etkin bir sekilde çalismasi ve etkin bir sekilde kullanilmasi gerektigini belirten Vali Tutulmaz, Insan Haklarinin daha iyi getirilmesi için gereken ilgi ve özenin gösterilmesi gerektiginin altini çizdi.

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °