ZEYBEK BASKAN BAYAN PERSONELIN GÜNÜNÜ KUTLADI

ZEYBEK BASKAN BAYAN PERSONELIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 8.03.2021 18:34:36 0
ZEYBEK BASKAN BAYAN PERSONELIN GÜNÜNÜ KUTLADI

 

 
 

       Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Belediyemizde çalisan hanim personelin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi.Personelin, Dünya Kadinlar Günü'nü kutlayan Baskanimiz Mehmet Zeybek, her birine günün anisina hediye vererek, Anneler, babalar ve kadinlar günü gibi özel günlerin, modern dünyanin vazgeçilmezi haline geldigini belirten Zeybek Baskan, böyle bir günde Belediye'de görevli bayan personellerle birarada olmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

        Dinimizin kadina verdigi öneme dikkat çeken Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, " Bizim inancimizda kadina verilen deger kadar yeryüzündeki inançlarin hiç birinde kadinlarimiza ayricalik taninmamistir. Dinimiz kadinlarimiza öyle  deger verir ki,  Peygamber Efendimiz kizi Fatima evine geldigi zaman ayakta karsilarmis. Yükünüz çok agir, aileyi çekip çeviren, evlatlari yetistiren vatana, millete düzgün insanlar kazandiran sizlersiniz. Aile yapimizi el birligi gönül birligi ile bozdurmamaya, saglam tutmaya gayret gösterecegiz.  

Kendimizden sizleri farkli görmüyoruz.

Her zaman yaninizda oldugumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum Bu vesileyle tüm Kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü en kalbi duygularla tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Baskan Yardimcimiz Benol Kaplan ise tüm bayan mesai arkadaslarinin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi

.Anne olmanin zor olduguna dikkat çeken Baskan Yardimcimiz Benol Kaplan, “Anne olmak, es olmak ve tüm bunlarin yaninda basarili bir kariyer yapmak, biz kadinlar için çok kiymetli ayni zamanda tasinmasi bir o kadarda zor roldür. 

 Bizler sevgi, sefkat, zarafet ve güzellikle toplumsal hayatin sekillendiricisiyiz. Bu yüzden bir anne olarak sizlerden özellikle rica ediyorum Lütfen evlatlarimizi yetistirirken cinsiyetlerine mahsus imtiyazlari olduguna inanmalarina müsaade etmeyelim. Çocuklarimizin büyüme sürelerinin nihai noktasi insan olmaktir.

                Umuyorum ki bir gün gelecek Aile ve is hayatinda, siyasette ve sosyal alanlarda esitligin saglandigi kadin zarafetini yansitan bir hayat sürecegiz. Hepinize özverileriniz ve güler yüzünüz için tesekkür ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °