Millet vekili Köksal: Miraç Kandili Kutlama Mesaji Yayimladi.

Millet vekili Köksal: Miraç Kandili Kutlama Mesaji Yayimladi.

Gündem 10.03.2021 11:53:16 0
Millet vekili Köksal: Miraç Kandili Kutlama Mesaji Yayimladi.

Köksal: Miraç Kandili huzura vesile olsun Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Miraç Kandili'ni kutlayarak bu rahmet dolu günün huzura vesile olmasini diledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, tüm Müslümanlar'in Miraç Kandili'ni kutladi.

MIRAÇ MÜSLÜMANLARA VERILEN HEDIYEDIR

Islam dininin güzel ahlaki, dogrulugu, dürüstlügü, sevgiyi ve saygiyi esas aldigini dile getiren Milletvekili Köksal, "Miraç, Müslümanlar'a verilen bir hediyedir. Miraç, hem yükselmeyi, hem de mucizeyi ifade eder.

Dünyamizin dört bir yaninda mazlumlar zor durumdadir. Ne yazik ki, günümüzde kimi hirslar hosgörünün önüne geçmis, haksizlik, hukuksuzluk yoksulluk ve zulüm artmistir. Bu ortamda, gönülleri yumusatan, kardesligi, dostlugu pekistiren Miraç Kandili'ni idrak ediyoruz.

Miraç'la birlikte anlasilmasi gereken mesaj ise, birlesmek, bütünlesmek ve Yüce Yaratici'ya yakinlasmaktir.

Miraç Kandili, basta ülkemiz olmak üzere tüm dünyamizda huzurun gelmesine vesile olsun." diye konustu.

Kandillerin dualarin kabul edildigi günler oldugunu kaydeden Köksal, "Bu vesile ile tüm Islam Âlemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve edilen dualarin ülkemizde huzura, barisa, kardeslige vesile olmasini temenni ediyorum." dedi.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °