AK PARTI HEYETI DINAR, BASMAKÇI VE EVCILER’E ÇIKARMA YAPTI

“Projelerin hayata geçmesi için çalisiyoruz”

Siyaset 15.03.2021 09:56:38 0
AK PARTI HEYETI DINAR, BASMAKÇI VE EVCILER’E ÇIKARMA YAPTI

AK PARTI HEYETI DINAR, BASMAKÇI VE EVCILER’E ÇIKARMA YAPTI

 

AK Parti heyeti Dinar, Basmakçi ve Evciler’e çikarma yapti. Her ilçede teskilatlari, Kadin Kültür evlerini, belediye ve esnaflari ziyaret eden heyet vatandaslari bire bir dinleyerek taleplerine tek tek cevap verdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya ile birlikte Dinar, Basmakçi ve Evciler ilçelerini ziyaret etti. Ilçe baskanliklari, belediye ve Kadin Kültür evlerine giden heyet daha sonra üç ilçede de esnaf ziyareti yapti.

 

“Elimizden gelen destegi saglayacagiz”

 

Ziyaretlerin ardindan bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Dinar, Basmakçi ve Evciler ilçelerimizi ziyaret ettik. Esnaf ziyaretleri yaptik, kadin kültür evlerini, belediyemizi ziyaret ettik. Belediyelerimizi tebrik ediyoruz.

Özellikle Dinar’da 10 yildir yapilmayan birçok hizmet kisa süre içerisinde yapilmistir. Ilçede her yeri santiye alani olarak gördük.

Is kaybini gidermek adina ciddi yatirimlar yapiliyor. Halkimiza simdiden hayirli olsun diyoruz. Belediye baskanimiz ve ekibine belediye meclis üyelerine çok tesekkür ediyoruz.

Basmakçi ilçemizi ziyaret ettik. Burada esnafimizi ziyaret ettik, esnaflarimiza yönelik ekonomik reform paketini anlattik. Vergi muafiyetlerini anlattik. Bununla birlikte Evciler ilçemizde teskilatimizi ve belediyemizi ziyaret ettik. Yine hükümetimizin ekonomi reform paketini anlattik.

Esnaflarimiz paketlerden çok memnunlar. Hükümetimizin desteklerinden dolayi da memnuniyet var. Insallah kisa zamanda salgindan kurtularak eski islerine kavusmak istiyorlar. Biz elimizden gelen destegi saglayacagiz” dedi.

 

“Yatirimcilarin kaçmamasi için önemli bir süreç yönetecegiz”

 

Uluçay'in ardindan bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da

“Bugün sabahleyin ATSO’da Valimiz ile beraber, milletvekillerimiz, ATSO yönetim kurulu üyelerimiz, Belediye ve IGM Baskanlarimiz, Il Baskanimiz, MÜSIAD baskanimizla Sinanpasa OSB Afyon 2 OSB ile alakali çok önemli kararlar aldik.

Insallah hizli bir sekilde afyondaki bu bölgemizin canlandirilmasi ve Afyon’a büyük yatirimcilarin son dönemde gelip de yer bulamadigi yatirimcilarimizin kaçmamasi için önemli bir süreç yönetecegiz.

Hizli bir sekilde kamulastirma islemlerini yapacagiz, Allah nasip ederse orada yatirimciya yer tahsis edecegiz.

Gerekiyorsa suanda OSB’nin mülkiyetinde olan yerlerde tahsis ederek, yatirimcilari hizli bir sekilde bu bölgemize gelmesini temin edecegiz” dedi.

 

“Vergi muafiyetlerini açikladik”

 

Özkaya açiklamasinda “Ondan sonra Erenler bölgemize gittik, esnafimizi ziyaret ettik, esnafimizla istisare ettik. Onlar pandemi sonra açilmis olmanin mutlulugunu yasiyorlar ancak, biraz daha canlanmasini arzu ediyorlar.

Bilhassa aksam 7 degil de 9’a 10’a kadar durulsa daha iyi olur dediler.

Bu taleplerini sayin bakanimiza yetkililerimize ulastiracagiz. Ve insallah esnafimizin bir an önce eski günlerine kavusmasi, ticaretin canlanmasi, kaybedilen bu kisimlarin telafi edilmesi için her türlü destegi verecegiz.

Esnafimiza gezdigimiz yerdeki kardeslerimize küçük esnaflarimiza sayin cumhurbaskanimizin açikladigi yardimlari destekleri vergi muafiyetine iliskin konulari da izah ettik” ifadelerine yer verdi.

 

“Afyonkarahisar’in gelistigini görmek mutluluk verici”

 

Özkaya, “Dinar ilçemize geldik, çok genis katilimli bir parti teskilatimizin önünde toplanti yaptik, vatandaslarimizi dinledik. Daha sonra esnaflarimizdan bir kismini ziyaret ettik. Belediyemize geçtik, bundan önce tabi dinarin yeni markasi olan DINARELLI üretim yerini ve satis mekanini beraberce

Kaymakamimiz, Vali yardimcimiz, Milletvekilimiz ve il Baskanimizla ziyaret ettik. Dinar Kadin Kültür evini ziyaret ettik, Insallah orada çok hayirli bereketli kadinlarimiz açisindan çalismalar yapacagiz. Akabinde yeni açilan isyerlerinde hayirli olsun ziyaretleri gerçeklestirdik.

Basmakçi ilçemize geçtik, orada partimizde arkadaslarimizla muhtarlarimizla birlikte istisarelerde bulunduk

. Sonra esnafimizi ziyaret ettik, esnafimizin taleplerini, görüslerini dinledik. Basmakçiya yapilmasi planlanan hastane, TOKI ve okullarla ilgili bilgiler verdik.

Akabinde Evciler ilçemize geçtik. Evciler’de çok önemli yatirimlar yapiyor belediyemiz ilçe baskanimiz hükümetimizle birlikte. Onlari dinledik. Tekrar dinardan arkadaslarimizla muhtarlarimizla onlarla bir toplanti yapip bugünü insallah tamamlamis olacagiz.

Afyonkarahisar’da firsat buldukça Cuma Cumartesi müsait zamanda vatandaslarimizla halkimizla, esnafimizla is adamimizla memurumuzla çiftçimizle besicimizle bir araya gelip, problemleri beraberce görüsüyoruz. Çözümü beraberce buluyoruz

. Bu çalismalarla Afyon’un her gün biraz daha büyüyüp gelistigini görmekten mutluluk duyuyoruz” seklinde konustu.

 

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ise açiklamasinda "Devletimiz ve Milletimiz için araliksiz sürdürdügümüz çalismalarimizi, ayni hizla fakat pandemi tedbirlerine riayet ederek sürdürüyoruz. Alt yapi çalismalari süren Afyonkarahisar 2.Organize Bölgemizdeki çalismalari degerlendirmek ve bu konudaki talep ve önerileri degerlendirmek için Afyonkarahisar Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Baskanlarimizla Afyonkarahisar Sanayi ve Ticaret Odasi Baskanligimizda toplantimizi gerçeklestirdik.

Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi yapiminin hizlanmasi biran önce bitmesi arzusundayiz.

Buranin açilmasiyla Afyonkarahisar'imizda yer sikintisi yasayan yatirimcilarimizin da sorunlari çözülecek Her konuda oldugu gibi bu konuda da sürekli irtibat halindeyiz ve gelismeleri degerlendiriyoruz. Sehrimizin kalkinmasi için projelerimizin tümünün hizla hayata geçmesi için var gücümüzle çalisiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

“Telefonumuz 7/24 açiktir”

 

Yurdunuseven, “Ilçelerimizde hemsehrilerimizin nabzini tutan ilçe teskilatlarimizla da bir araya gelerek bize ulasan ve ya ulasamayan hemsehrilerimizin taleplerini de yine teskilatlarimiza giderek yerinde dinliyor, sorunlara yerinde ve aninda çözüm bulmaya çalisiyoruz.

Derdi millet olanin yolu da uzun ve cefali olur. Milletimizden gelen her irade her zaman basimizin tacidir.

Her zaman oldugu gibi yine pandemi sürecinde de esnafimizla sürekli irtibatli olmaya talep ve önerilerini ilgili kurumlara iletmeye devam ediyoruz.

Herhangi bir sikinti veya sorun noktasinda ivedi bir sekilde müdahale ediyoruz.Dinar, Basmakçi, Evciler Ilçelerimizde de yine esnafimizin talep ve önerilerini dinledik. Cumhurbaskanimizin müjdesini verdigi vergi muafiyetini kendilerine anlattik. Herhangi bir talepleri noktasinda telefonumuz 7 gün 24 saat kendilerine açiktir” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °