TAPU MÜDÜRLERINDEN ZEYBEK BASKANA ZIYERET

TAPU MÜDÜRLERINDEN ZEYBEK BASKANA ZIYERET

Gündem 18.03.2021 15:27:00 0
TAPU MÜDÜRLERINDEN ZEYBEK BASKANA ZIYERET

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Eskisehir Tapu Kadastro Bölge Müdürü Cevdet Kiliç ve Afyonkarahisar Tapu Il Müdürü Engin Tolgay’i makaminda kabul etti.

Ziyarette Tapu Müdürlügü ile imzalanan protokol ile vatandaslarimiz, rahat bir sekilde emlak rayiç deger islemlerini yapabilecek

. Türkiye genelinde tapu müdürlükleriyle belediyeler arasinda elektronik ortamda emlak rayiç degerlerinin alinmasina iliskin protokol imzalanmasina karar verildi. Afyonkarahisar Belediyesi bu protokolü imzalayan ve alt yapisini olusturan il belediyeleri arasinda yerini aldi.

Imzalanan protokol ile vatandaslarin daha kolay islem yapabileceklerini ifade eden Baskan Zeybek, “Bu is birligi protokolüyle birlikte, vatandaslarimizin özellikle tapu harci esas olmak üzere talep edilen emlak beyan degerlerinin elden alinarak zaman kaybi ve yogunlugun azaltilmasi amaçlandi.

Bu proje ile hem is verimliligi artirilacak, hem de belediye ve tapu müdürlügü çalisanlarinin islem süreleri azaltilacak bu sayede hizli bir sekilde vatandaslarin islemleri kolaylasacak. Hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Baskan Zeybek imzalanan protokolle birlikte vatandaslarin islemlerinde daha rahat ve hizli bir sekilde yapabileceklerini ifade etti

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °