Afyon Motor Sporlari Merkezine Tam Not

AFYON MOTOR SPORLARI MERKEZI'NE TAM NOT

Gündem 21.12.2017 19:35:24 0
Afyon Motor Sporlari Merkezine Tam Not

  

 

              2 Eylül 2018'de düzenlenecek Dünya Motokros Sampiyonasi (MXGP) öncesi yapilan incelemelerde Afyon Motor Sporlari Merkezi organizasyondan tam not aldi.

 

              64 ülkede canli 180 ülkede yayinlanan motor sporlarinin en gözde organizasyonu Dünya Motokros Sampiyonasi öncesinde Youthstream yetkilileri Afyonkarahisar’i ziyaret etti. Youthstream Direktörü Nikos Gounaris, Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Türk sporuna kazandirilan Afyon Motor Sporlari Merkezi’nde detayli bir inceleme yaparak tesislere tam puan verdi.

 

              YOUTHSTREAM AFYON'DAN ETKILENDI

 

              Organizasyonun resmi internet sitesinde yapilan haberde; Youthstream, geçtigimiz günlerde Afyonkarahisar’da bulunan 2018 MXGP Türkiye yaris alanini ziyaret etti. Ziyaretin amaci pisti ve oradaki tesisleri kontrol etmekti. Pist ve tesisleri çok basarili bulan Youthstream bu yeni ev sahibinden son derece etkilendi. Yeni parkur Afyonkarahisar’in girisinde ve oteller, alisveris merkezleri, hastaneler ve daha fazlasinin bulundugu bölgenin en yeni bölümündedir. Kent asirlik yapilar ile kültürü ve sanati yansitan yüzlerce yillik arkeolojik eserlere ve milyonlarca yilda olusmus magaralara ev sahipligi yapiyor.

 

    BILET SATISLARI ONLINE OLARAK BASLADI

 

              Motokros pisti, MXGP Türkiye için kurulmus yepyeni ve etkileyici bir Spor Kompleksinin parçasidir. Bu Komplekste ayrica bir jet ski göleti, futbol sahalari, kosu pistleri ve olimpik bir yüzme havuzu bulunmaktadir ve bu bunlarin hepsi MXGP’de kullanima sunulacaktir. Mekân ve çevresinden ayri olarak, organizatör ile Türkiye Motosiklet Federasyonu arasinda büyük bir isbirligi oldugu açikça görülmüstür. Bu dayanisma, Youthstream’e bu çok beklenen etkinlige karsi güven kazandirdi. Isbirligi, turistik bir sehir ve etkileyici bir mekânin birlesimi, 2 Eylül’de Afyonkarahisar’da yapilacak 2018 MXGP Türkiye yarisi kaçirilmamasi gereken etkinliklerden biri olacaktir.” denildi.

 

              Öte yandan 2 Eylül’de düzenlenecek Dünya Motokros Sampiyonasi’nin VIP Gold Skybox bilet satislari da online olarak basladi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °