AK Parti'den Sehit aileleri ve gaziler dernegi ile sehit babasina ziyaret

AK Parti'den Sehit aileleri ve gaziler dernegi ile sehit babasina ziyaret

Gündem 20.03.2021 13:56:09 0
AK Parti

MILLETVEKILI EROGLU VE BASKAN ULUÇAY SEHIT AILESINE ZIYARET

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Emre Öztürk ve geçtigimiz günlerde helikopterin kaza kirima ugramasi sonucu sehit düsen Sükrü Karadirek’in ailesini ziyaret etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü nedeniyle il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Emre Öztürk ve geçtigimiz günlerde helikopter kazasinda sehit düsen Sükrü Karadirek’in ailesini ziyaret etti.

Ziyarete Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyesi Seyhan Kilinçaslan ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz katildi.

 

“Gönlümüz de kapimiz da daima açik”

 

Öztürk ile görüsen Uluçay ve Eroglu, her daim yanlarinda olduklarini kaydederek bir isteklerinin olup olmadigini sordu. Eroglu ve Uluçay “Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da sizlerin daima yaninda olacagiz, her türlü ihtiyacinizda gönlümüzde kapimizda sizlere daima açik” mesajini verdi.

 

“Her daim yanlarinda olacagiz”

 

Sehit babasi Ibrahim Karadirek ile yakindan ilgilenen Milletvekili Eroglu ve Baskan Uluçay, herhangi bir sorun ve sikintilarinin olup olmadigini sordu.

AK Parti kapilarinin gece gündüz her zaman sehit yakinlari ve gazilerimize sonuna kadar açik oldugunu kaydeden Eroglu ve Uluçay bundan sonra da her daim yanlarinda olacaklarini kaydettiler.

 

“Rabbim sehadetlerini kabul buyursun”

 

Baskan Uluçay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsaminda sehit ailesini ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Bugün buralarda rahat bir yasam sürüyorsak, bunun bedelini ödeyen sehitlerimiz ve ödemek için hazir olan Mehmetçiklerimiz, polislerimiz sayesindedir.

Bu topraklari bize vatan eden atalarimiza Allah’tan rahmet diliyorum. Sehitlerimiz, bizlere bu topraklari vatan kilmak adina canlarini seve seve verdiler.

Rabbim sahadetleri kabul buyursun insallah. Bizlere de onlarin emanetine sahip çikmak düsüyor. Insallah bu emaneti bizden sonraki nesillere teslim etmek adina AK Parti olarak var gücümüzle çalisiyoruz." dedi.

 

“Her türlü destegi vermeye devam edecegiz”

 

Milletvekili Eroglu ise açiklamasinda “Bugün Sehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yil dönümü. Bu vesileyle dernegimizi ziyaret etmek istedik.

Sehit aileleri ve gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Her zaman, sehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanindayiz.

Sehit ailelerimize ve gazilerimize yaptigimiz birçok iyilestirme hükümetimiz tarafindan gerçeklestirilmistir. Bundan sonra da sehitlerimizin emaneti olan ailelerine ve gazilerimize her türlü destegi vermeye devam edecegiz” dedi.

 

Milletvekili Eroglu ziyaretin ardindan sehit babasi Ibrahim Karadirek’e Kuran’i Kerim ve Türk Bayragi hediye etti.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °