MERKEZ 2. OSB’DE YÖNETIM BELIRLENDI

MERKEZ 2. OSB’DE YÖNETIM BELIRLENDI

Gündem 22.03.2021 19:03:45 0
MERKEZ 2. OSB’DE YÖNETIM BELIRLENDI

 

Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti toplantisi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi ev sahipliginde gerçeklestirildi. Toplantiya Sinanpasa Kaymakami Kübra Demirer, Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban, ATSO Meclis Baskani Dr. Mehmet Sitki Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman ile paydaslar katildi.

Toplantida Merkez 2. OSB’nin Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu belirlendi. Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Baskanligi’na, ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser oybirligiyle seçildi. Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu’nda su isimler yer aldi:

Yönetim Kurulu Baskani: ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser

Yönetim Kurulu Baskan Vekilleri: Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban,

Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman.

Yönetim Kurulu Üyeleri: ATSO Meclis Üyesi Ahmet Karakol, IGM Üyesi Veysel Tekeli.

Toplantida ATSO Meclis Baskani Dr. Mehmet Sitki Merdivenci ile IGM Üyesi Fadime Sezen de Merkez 2. OSB Denetim Kurulu’na oybirligiyle seçildi.

Toplantida Kiymet, Takdir ve Uzlasma Komisyonu için de görevlendirme yapildi.

Seçimin ardindan söz alan ATSO ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser,

“Yillardir stabil halde olan Merkez 2. OSB’nin faal hâle getirilmesi çalismalarinda bizlere destek veren Afyonkarahisar Valimiz Sayin Gökmen Çiçek’e, Milletvekillerimiz’e, Afyonkarahisar Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Zeybek’e ve Il Genel Meclisi Baskanimiz Sayin Burhanettin Çoban’a tesekkür ediyoruz” dedi.

Serteser, Merkez 2. OSB için kamulastirma çalismalari için kurulan komisyon marifeti ile arazi sahipleri ile görüsülecegini kaydetti.  

ATSO Meclis Üyesi ve Merkez 2. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karakol da, Merkez 2. OSB ile ilgili ilk kez bu kadar büyük bir gelisme yasandigini belirterek güzel çalismalara imza atilmasini temenni etti.

Toplanti, iyi dileklerin dile getirilmesi ile sona erdi.  

Afyon HABERI


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °