"Halkin iktidara güveni kalmamis

"Halkin iktidara güveni kalmamis

Gündem 25.03.2021 16:43:51 0

"Halkin iktidara güveni kalmamis" Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, pandemi ve derinlesen ekonomik krizin en çok orta diregi ve garibani vurdugunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarina büyük titizlik göstererek Afyonkarahisar merkezde esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek sikintilari dinledi. Milletvekili Köksal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi ile Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Afyonkarahisar Temsilciligi’ni ziyaret ederek, sehit aileleri ve gazilerin taleplerini dinledi.

HALKIN IKTIDARA GÜVENI KALMAMIS

Milletvekili Köksal ilk olarak, Kurtulus Caddesi, Uzun Çarsi, Tuz Pazari Caddesi'nde esnaf ve vatandaslari dinledi. Pandemi ve derinlesen ekonomik krizin en çok orta diregi ve garibani vurdugunu belirten Köksal, "Destek diye verilen para hiçbirseyi karsilamamis. Vatandasimizda esnafimizda kaderiyle basbasa birakilmis durumda. Türkiye ekonomik burhan içerisinde. Pandemi nedeniyle esnafimizin vatandasimizin yasadigi sikintilar apaçik ortada. AKP'nin sözde destek paketlerinden kimse yararlanamadigini söylüyor.

Bu desteklerden kim yararlaniyor? Gittigimiz her yerde görüyoruz ki, iktidara halkin güveni yok. Iktidar da zaten tek adam.

Ama bizler vatandaslarimizin da destegi ile ülkemizi içinde bulundugu bu kötü durumdan kurtaracagiz." dedi.

SEHIT AILELERIMIZ VE GAZILERIMIZ KIYMETLILERIMIZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Subesini ziyaret ederek, Dernek Baskani Malul Gazi Emre Öztürk ve sehit aileleri ile bir araya gelen Köksal, "Sehit ne demek, gazi ne demek, sehit ana babasi ne demek?

Bu vatanin bölünmez bütünlügü için canini feda eden herkese ‘sehit’ denir. Bu vatan için canini ortaya koyup yaralanan, kimi zaman uzuvlarini kaybeden, kimi zaman da vücudunda sarapnel parçalariyla yasayanlara ‘gazi’ denir. Sehit ana babasi olmak demek evladinin kokusu için mezar tasina sarilmak demektir. Sehit evladi olmak demek, çalan her zilde ‘babam mi geldi’ diye kapiya kosmak demektir. Sehit ailelerimiz, gazilerimiz bu ülkeye emanet edilmis kiymetlilerimizdir." diye konustu. Dernek Baskani Öztürk ve sehit aileleri ise Milletvekili Köksal'a ziyaretinden dolayi tesekkür ettiler.

GAZILERIMIZE MINNET BORÇLUYUZ

Daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Afyonkarahisar Temsilciligini ziyaret ederek Il Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal ve gazilerimizle görüsen Köksal, "Ülkemizin bagimsizligi için Cumhuriyet ugruna canini hiçe sayip ölüme kosan sehitlerimize ve bu ugurda yaralanan hatta uzuv kaybi dahi yasayan gazilerimize hepimiz minnet borçluyuz.

Bizler sicak evlerimizde, ailelerimizle, sevdiklerimizle birlikte otururken onlar çogu zaman gece gündüz demeden, dag bayir demeden görev yapan kahramanlardir. Onun için hepsi bas tacimizdir." ifadelerini kullandi. Il Temsilcisi Hürkal ve gazilerimiz Milletvekili Köksal'in ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getirdiler.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °