Köksal, Berat Kandili mesaji yayinladi

Köksal, Berat Kandili mesaji yayinladi

Gündem 27.03.2021 17:39:53 0
Köksal, Berat Kandili mesaji yayinladi

Köksal, Berat Kandili mesaji yayinladi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Berat Kandili dolayisiyla mesaj yayinladi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, "Üç Aylar, mübarek Ramazan Ayi’nin müjdecisidir.

Berat Kandili de mübarek Üç Aylar'in içindeki özel gün ve gecelerden birisidir. Böyle günler ve geceler, milletimizin ortak aklini öne çikarir, birlikte yasama duygusunu hatirlatir." dedi.

HUZUR, BARIS VE MUTLULUK GETIRSIN

Milletvekili Köksal, Berat Kandili’nin dünyada yasanan koronavirüs salginindan kurtulusa vesile olmasini temenni ederek, “Herkesin birbirine saygi ve sevgiyle yaklastigi, dostlugun ve kardesligin hissedilir bir sekilde yasandigi tam ve gerçek bir demokrasi, her yurttasimizin en tabii hakkidir

Bu nedenle toplumsal bütünlügümüzü sarsan her türlü ayristirma, kutuplastirma ile ötekilestirmelerden, ayrica dini siyasette kullanmaktan özenle kaçiniyor ve sorumluluk sahibi herkesi de kaçinmaya çagiriyorum.

Berat Kandili'nin basta ülkemiz olmak üzere tüm Islam cografyasina huzur, baris ve mutluluk getirmesini koronavirüs salgini nedeniyle yasanan sikintili sürecin bir an önce son bulmasina vesile olmasini dilerim." ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °