ATV VE UTV TUTKUNLARININ ROTASI GIZEMLI SEHIR AFYON

“TANITIM ATAGIMIZ DEVAM EDIYOR”

Dünya 29.03.2021 09:31:20 0
ATV VE UTV TUTKUNLARININ ROTASI GIZEMLI SEHIR AFYON

 

       Afyonkarahisar, “Gizemli Sehir Afyon” gezisi kapsaminda Türkiye genelinden ATV ve UTV meraklilarini agirliyor. Afyonkarahisar Valiligi, Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doga Sporlari Kulübü tarafindan organize edilen “Gizemli Sehir Afyon” gezisinin ikinci etabi ATV ve UTV tutkunlariyla devam ediyor.

            Spor ve motor sporlarinin üssü olarak adrenalin ve macera tutkunlarinin dikkatini çeken Afyonkarahisar, 28-30 Mart tarihlerinde ekstrem sporlar içerisinde yer alan ATV-UTV meraklilarina ev sahipligi yapiyor. “Gizemli Sehir Afyon” gezisi Ikbal Grup ve Ikbal Thermal Hotel&SPA’nin katkilariyla düzenleniyor.

“TANITIM ATAGIMIZ DEVAM EDIYOR”

Türkiye’nin farkli sehirlerinden aileleriyle birlikte gelen ATV-UTV meraklilari, iki gün boyunca Afyonkarahisar'in tarihi ve dogal güzelliklerinin yer aldigi rotayi takip edecek. Ilk gün Zafer Meydani’ndan hareketle, Kocatepe, Imaret Camii, Mevlevihane, Ulu Camii ve Müzik Müzesi ziyaret edildi.

 ATV-UTV tutkunlari, “Gizemli Sehir Afyon” gezisi kapsaminda yarin da (29  Mart  Pazartesi) Ihsaniye Döger Kervansarayi, Memeç Kayaligi ve Emre Gölü’ne dogru gaz açacak. Ayni gün 3 bin yillik tarihi yerlesim merkezi, oyma kaya mezarlari, kilise ve kaya evlerin yer aldigi tarihi Ayazini Ören Yeri ve Avdalas Kalesi’nde gezi tamamlanacak.

“Gizemli Sehir Afyon” ATV-UTV gezisi boyunca, gastronomi sehri Afyonkarahisar mutfaginin birbirinden güzel lezzetleri de ekstrem spor tutkunlarinin begenisine sunulacak.

  “Sehrimizin tanitimi için büyük firsat”

      ATV ve UTV meraklilarini sehrimizde agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini kaydeden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, bu tür organizasyonlarin sehrimizin tanitimi adina büyük firsat oldugunu söyledi. Baskanimiz Zeybek; “4x4 Afyon Gezisi” ile birlikte Afyonkarahisarimiz ekstrem spor tutkunlarinin daha fazla dikkatini çekti. Sehrimizin tanitimi için üzerinde durdugumuz “Gizemli Sehir Afyon” gezilerinin ikinci etabini ATV ve UTV meraklilari için düzenliyoruz. Ülkemizin fakli illerinde dogada bu ekstrem sporla ugrasanlari Afyonkarahisar’da bir araya getirdik. Hedefimiz, sehrimizin dünyanin takip ettigi alternatif ve motor sporlarinin yapildigi önemli bir spor merkezi haline getirmek. Afyonkarahisar hem gastronomi hem de barindirdigi tarihi zenginlikleriyle farkli bir destinasyon olma yolunda. Özellikle Istanbul, Antalya, Izmir ve Ankara merkezli tur operatörleri sehrimizi kültür turlari programlarina dahil etmeye basladi. Normallesme süreci boyunca Afyonkarahisar’da birçok yerli ve yabanci turisti agirlayacagiz. Bu organizasyonumuza ayrica katki saglayan Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Ikbal grubuna da çok tesekkür ederim.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °