PTT'den Akilli Esnaf projesi

Esnaf, sanatkâr ve KOBI’lerin yani sira is yeri olmaksizin evden, internetten, sosyal medyadan satis yapan tüm bireysel saticilar, girisimciler ve e-ticarete masrafsiz, entegrasyonsuz tek bir platform üzerinden ulasmak isteyen herkese, hiçbir ek ücret öde

Gündem 30.03.2021 11:23:00 0
PTT

ANKARA (IGFA) - Posta ve Telgraf Teskilati Anonim Sirketi’nin (PTT AS), ülke ekonomisine büyük katkilar saglayan esnaf, sanatkâr, KOBI ve tüm bireysel saticilarin hayatini kolaylastirmak için hazirladigi PTT Akilli Esnaf Projesi ile esnaflar islerini büyütebilecek. Ayrica lansmana özel sifir komisyon kampanyasi ile 30 Mart tarihinden itibaren, ücretsiz ve komisyonsuz paket seçenekleri ile de maliyetleri düsecek. Projeden, pazar ve stant satisi ve kapida teslimat yapan, temassiz ödeme almak isteyen, ilave cihaz tasimadan kendi cep telefonlari veya tabletlerinden tahsilat yapmak isteyenler de faydalanabilecek. 

PTT Akilli Esnaf Projesi sayesinde müsterilerin yeni bir ödeme aracina kavusarak, üzerindeki ek maliyet yükünün hafifleyecegini vurgulayan PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten, “Esnaf, sanatkâr, KOBI ve tüm girisimcilerimizin islerini büyütüp, maliyetlerini düsürecekleri önemli bir destegi müjdeliyoruz. PTT Akilli Esnaf Projemiz ile Türkiye’mizin ekonomisine ve ticaretine büyük katki saglayacagiz” dedi. 

Fiziksel is yeri sahibi olmayan ev kadinlari, gençler ve diger tüm girisimcilerin de PTT kolayligi ile satis ve tahsilat yapabilme imkânina kavustugunu kaydeden Gülten, “Bireysel saticilarin önünü açarak ticaretin gelismesini ve yayginlasmasini saglayan PTT Akilli Esnaf Projesi, halkimizin refahina katkida bulunuyor” ifadelerini kullandi.

Müsterilere, PTT Akilli Esnaf Komisyonsuz Paketi ile aylik sabit ücret ödeyerek belli bir ciroya kadar hiçbir kesinti, masraf olmadan sifir komisyonlu Link ile Ödeme, Sanal POS ve yeni nesil Akilli POS cihazli ve cihazsiz çözümleri, Ücretsiz Hesap, Kart, Fatura Ödeme ve EFT hizmetleri sunuluyor. Ayni hizmetleri, yüksek pos cirosu olan isyerleri de rekabetçi oranlar ve islem basina ücret, entegrasyon ücreti gibi herhangi bir ücret ödemeden kullanabilecek.

KOLAY BASVURU FIRSATI

Ayrica, PTT Akilli Esnaf, tahsilat, satis ve siparis yönetimi, stok takibi ve kargo süreçlerini tek bir platform üzerinde birlestirerek pek çok ihtiyaci tek bir ürünle karsiliyor ve ticari faaliyetlerin kolaylasmasina da katkida bulunuyor. Ilk etapta online olarak sunulacak olan PTT Akilli Esnaf POS, kisa bir süre sonra fiziki olarak da müsterilerin hizmetine açilacak. 

PTT Akilli Esnaf üyesi olmak isteyen müsteriler https://akilliesnaf.ptt.gov.tr/ adresinden ya da PTT is yerlerinden basvurularini tamamlayarak, yazilimla, entegrasyonla, masraflarla ugrasmadan satisa baslayabilecek. Üye olmak isteyen müsteriler, https://akilliesnaf.ptt.gov.tr/ internet adresi üzerinden yapacaklari basvuru ile online ortamda 1 gün içerisinde islemlerini tamamlayabilecek ve ödeme hizmetlerinden yararlanabilecek. Hizmetlerden yararlanmak için müsterinin is yeri web sayfasi olmasi zorunlulugu da bulunmuyor. PTT Akilli Esnaf üyeligi tamamlandiginda müsterinin cep telefonu veya e-posta adresine gönderilen güvenli ödeme linkiyle hemen ödeme almaya baslanabilecek.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °