ZEYBEK BASKAN ZAFER MAHALLESI’NDE

ZEYBEK BASKAN ZAFER MAHALLESI’NDE

Gündem 2.04.2021 16:30:32 0
ZEYBEK BASKAN ZAFER MAHALLESI’NDE

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Zafer Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtari Ismail Gökhan Buga ve mahalle sakinleri tarafindan karsilanan Baskanimiz Zeybek, Cuma namazi sonrasi mahallede incelemelerde bulundu.

          Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e Zafer Mahallesine yaptigi ziyarette AK Milletvekili  Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Belediye Meclis Üyesi Hulusi Ceylan, Belediye Baskan Yardimcilari Süleyman Karakus ve Murat Öner, Birim Müdürleri eslik etti. Her Cuma’yi bir mahallede kilan ve vatandaslarin talep ve önerilerini alan Belediye Baskanimiz Zeybek, Ördek Camii’nde kildigi Cuma namazi sonrasi belediyenin mahallede yaptigi çalismalari yerinde inceledi.

EKSIKLERI YERINDE GÖRÜYOR, TALEPLERI DINLIYOR

         Mahalle muhtari ve sakinlerinin taleplerini dinleyen Baskanimiz Zeybek, taleplerin kisa sürede çözüme kavusacagini vurguladi. Zeybek Baskan “Bu haftaki Cuma ziyaretimizi Zafer yapalim istedik.

Ördek Camii’nde Cuma namazimizi kildiktan sonra muhtarimiz ve mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizin eksikleri nedir?

Talepleri nedir? Onlari dinliyoruz. Talep ve eksiklikleri yerinde inceleyerek kisa sürede çözüme kavusturacagiz. Allah’in izniyle Afyonkarahisar'in tüm mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldigince, gücümüz yettikçe önemli çalismalarimizi sürdürecegiz

. Görev sürecimiz boyunca hemsehrilerimle iç içe olmaya devam edecegiz. Halkla birlikte elimizi tasin altina koyacagiz

. Her anlamda Afyon’umuzu imrenilen bir sehir haline getirecegiz insallah” dedi.

ZIYARETTEN ÇOK MUTLU OLDUK

         Zafer Mahallesi Muhtari Ismail Gökhan Buga ise Belediye Baskani Zeybek’e mahallelerini ziyaret etmesinden dolayi tesekkür etti.

Buga söyle konustu; “Baskanimizin ziyaretinden dolayi çok mutlu olduk.

Mahallemizle ilgili birtakim ihtiyaçlarimiz vardi. Sagolsun Baskanimiz yakindan ilgilendi. Mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini aldi. Baskanimiza, ekibine ve milletvekilimize mahallemize verdigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum.” dedi. 

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °