ZEYBEK BASKAN’IN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

ZEYBEK BASKAN’IN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Gündem 4.04.2021 18:50:48 0
ZEYBEK BASKAN’IN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi. Zeybek Baskan, hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarindan savunma sorumluluguyla yükümlülük tasiyan avukatlarimizin, vatandas-devlet iliskilerinin çagdas çerçevede yürümesi açisindan önemli bir görev yaptiklarini ifade etti.

Avukatlarimizin, adaletin tecellisine katkida bulunmak suretiyle toplumsal barisin korunmasina ve devamina hizmet ederek çok önemli ve kutsal bir görev icra ettiklerini ifade eden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, mesajinda su ifadelere yer verdi.

"Adaletin ve hukukun üstünlügünün saglanmasina vesile olan avukatlarimiz verdikleri hizmetlerle toplumda hukuka, esitlige ve adalete duyulan güvenin en yüksek düzeyde olmasina ve vatandas-devlet iliskilerinin temeline güvenin yerlestirilmesine büyük katki saglamaktadirlar

. Bu nedenle böylesine önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren avukatlarimiz, meslek etigine ve kanunlara bagli kalan, tam bir adaletin saglanmasi hususunda topluma örnek gösterilen kisiler olmak durumundadir.

       ‘Adalet Mülkün Temelidir’ sözünden hareketle, kamu vicdani, adalet ve hakkaniyetin saglanmasi hususunda sorumluluk anlayisi içerisinde görevlerini yerine getiren basta Afyonkarahisar Barosu Avukatlarimiz olmak üzere tüm avukatlarimizin Avukatlar Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarinda basarilar diliyorum" dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °