Emirdag OSB’de “Dogalgaz çalismalari” basladi

Emirdag OSB’de “Dogalgaz çalismalari” basladi

Dünya 6.04.2021 10:57:05 0
Emirdag OSB’de “Dogalgaz çalismalari” basladi

 

Emirdag Organize Sanayi Bölgesi’nde dogalgaz çalismalari basladi. Emirdag Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani ve Belediye Baskani Serkan Koyuncu, OSB’deki firmalarin dört gözle bekledigi dogalgaz alt yapi çalismalarinin basladigini müjdeledi.

 

Geçtigimiz günlerde Emirdag Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile AKSA firmasi yetkilileri arasinda protokolü imzalanan Emirdag Organize Sanayi Bölgesi “Dogalgaz alt yapi çalismalari” basladi. Dogalgaz çalismalarinin baslamasi nedeniyle kurban kesimi ve dualar okundu. Programa Emirdag Kaymakami Osman Bilici, Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Halil Ibrahim Aktepe, OSB Müdürü Samil Çil ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Demirkapi katildi.

 

“Emirdag OSB gün geçtikçe büyüyor”

OSB’deki firmalarin dört gözle bekledigi dogalgaz alt yapi çalismalarinin basladigini müjdeleyen Emirdag Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani ve Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Bu yatirimla OSB yatirimcisini daha temiz, daha ucuz enerjiyle bulusturmus olacagiz” dedi.

Dogalgazin kazandirilmasinda destek verenlere tesekkür eden Baskan Koyuncu, “Hizli bir büyüme trendi yakalayarak ilçemizin en önemli kurumlarindan biri olan Emirdag Organize Sanayi Bölgesi olarak sanayicilerin tüm ihtiyaçlarini yerine getirmek ve yatirim taleplerini arttirmaya devam ediyoruz.

Geçtigimiz günlerde AKSA dogalgaz yetkilileri ile yapilan protokol sonrasi bugün dogalgaz için altyapi çalismalari baslamistir.

Son yillarda birçok projeyi faaliyete geçirdigimiz bölgemizde sanayi üretimi ve istihdamin giderek artmasi için yogun bir çalisma içerisindeyiz.

Bu nedenle bu önemli projenin ilçemiz ve bölgemiz için hayata geçirilmesinde Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere degerli bakanlar kurulu üyelerimize, Valimiz Gökmen Çiçek’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Veysel Eroglu’na, Ali Özkaya’ya, Ibrahim Yurdunuseven’e, AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanimiz Hüseyin Ceylan Uluçay’a, Kaymakamimiz Osman Bilici’ye, AK Parti Emirdag Ilçe Baskanimiz Ismail Disiçürük’e yönetim kurulumuz, sanayicilerimiz ve vatandaslarimiz adina tesekkürlerimizi, sükranlarimizi sunuyorum" dedi.

Afyon HABERI


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °