TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapilmasi konusunda MHP olarak gereken destegi verecegiz

TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapilmasi konusunda MHP olarak gereken destegi verecegiz

Siyaset 8.04.2021 12:39:18 0
TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapilmasi konusunda MHP olarak gereken destegi verecegiz

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in, özellikle ilimizin tanitimi konusunda önemli çalismalara imza attigini söyleyen MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Afyonkarahisar Valimiz Sayin Gökmen Çiçek, ilimizde göreve basladigi günden itibaren her alanda yaptigi çalismalar takdirle karsilaniyor.

Afyonkarahisar’in var olan turizm potansiyelini daha da artirmak için yogun bir çalisma temposu içindedir.

Bunlarin basinda da Ayazini Kültür Köyü, Emre Gölü, yöresel ürünlerin tanitimi gibi turizmi odakli çalismalara agirlik vermektedir.

Son olarak ise TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da yapilmasi konusunda ilimizi harekete geçirmesi oldu. Zaferin 100. yilini kutlayacagimiz yilda TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapilmasi konusunda MHP olarak gereken destegi verecegiz” dedi. 

“CHP ve IP kaos ve kargasadan nemalaniyor”
104 amiralin bildirisine ilk tepkinin MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’den geldigini söyleyen Baskan Kocacan, CHP ve IP’in kaos ve kargasadan nemalandigini belirtti. Baskan Kocacan, “Bu hafta Türkiye gündemine kendini bilmez 104 amiralin hazirladigi gece yarisi bildirisi ile karsi karsiya kaldik

. Bilge Liderimiz, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, 104 amiralin bildirisine ilk dakikadan itibaren dik ve kararli bir durus ortaya koymus ve meydanin bos olmadigini göstermistir. Millet Ittifakinin ise, ilk dakikadan itibaren kivirdigini ve hatta bildiricilere destek verdigini hayretle izledik. Net ve kesin bir tavir konulamadigi gibi, üzerini örtme gayreti öne çikmistir. Kaldi ki, bildiricilerin bir numarasi emekli Amiral Ergun Mengi, IP’in Uluslararasi Siyasi Kuruluslar ve Jeo Stratejik Analizlerden Sorumlu Baskan Yardimcisi’dir. Yine bildiriye ilk destek açiklamasi da IP’in milletvekillerinden gelmistir.

  CHP ise 104 amirala sahip çikmistir. Böyle askerlere de elbette CHP ve yancilari sahip çikacaktir.

Imza atanlarin CHP’li, IP’li olmasi da bunun delilidir. CHP geçmiste oldugu gibi simdide kaos ve kargasadan faydalanarak nemalanma içerisinde oldugu asikardir. Buna destek veren siyasi partiler sanki Türkiye’de hiç yasamamis gibi davraniyorlar.

Türkiye de hiç muhtira verilmemis, ihtilal yasanmamis ve devlet büyüklerine hiç zarar gelmemis gibi davranmalari hiç de akilca bir durum degil.  Bilge Liderimiz, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin de grup toplantisinda dedigi gibi, ‘Hiç kimse sinir uçlarimizla oynamasin. Darbeler sayfasi kapanmistir.

Kahraman Türk Silahli Kuvvetleri’mizi hiçbir alçak tahrik edemeyecek, karanlik bir tünele çekemeyecektir. Ibreti alem için, 104 emekli amiralin rütbeleri sökülmelidir.

Emeklilik haklari ellerinden alinmali, emekli maaslari kesilmelidir. Bildiriyle ilgili adli ve idari sorusturma derinlestirilerek tekemmül ettirilmelidir. Arkasinda kim var, önünde kimler duruyor, alayi ortaya çikarilmali ve milletimize teshir edilmelidir”

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °