M.H.P ILBASKANI KOCACANDAN BASIN AÇIKLAMASI

M.H.P ILBASKANI KOCACANDAN BASIN AÇIKLAMASI

Gündem 11.04.2021 13:44:18 0
M.H.P ILBASKANI KOCACANDAN BASIN AÇIKLAMASI

 

11 ayin sultani olan ve tüm Müslümanlarin büyük bir özlemle bekledigi Ramazan ayinin, Islam âlemine ve bütün insanliga hayir ve bereket getirmesini dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, koronavirüs salgini önlemleri kapsaminda il ve Ilçe baskanligi binasinin rutin dezenfekte islemlerinin yapildigini söyledi.

 

Ramazan ayinin basta Islam alemi olmak üzere tüm insanliga hayirlar getirmesi temennisinde bulunan MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Mübarek Ramazan ayini karsilamanin sevinç, heyecan ve gönül huzurunu yasiyoruz.

Gönüllerin merhametle doldugu, kati yüreklerin bile iman nuruyla isindigi, bütün günahlardan arinma ve nefislerimizin terbiye edildigi on bir ayin sultani Ramazan’i Serifi bir kere daha bizlere kismet eden Allah’a sükürler olsun.

Bu kutlu ayda iftar sofralarinda sadece ekmegimizi, sadece suyumuzu degil, sevgimizi, içtenligimizi ve kardesligimizi de paylasmaliyiz. Basi rahmet, ortasi merhamet, sonu ise cehennemden azat olan Ramazan’i Serifin hemsehrilerime, vatanimiza, milletimize, tüm Türk Islam alemine, birlik ve beraberligimize vesile olmasini yüce Allah’tan niyaz ederim”

 

 “Parti binamizin rutin dezenfekte islemi yapildi”

Yeniden artis gösteren vakalara karsi vatandaslarin daha hassas olmalarini isteyen Baskan Kocacan, “Dünya genelinde ve ülkemizde devam eden koronavirüs salgininin önüne geçmek için MHP Afyonkarahisar il ve Ilçe Baskanligi binasi rutin olarak dezenfekte ediliyor. MHP binasinda tüm odalar teker teker dezenfekte isleminden geçiyor.

Yeniden artis gösteren vakalarin önüne geçmek için vatandaslari daha duyarli olmaya davet eden MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Dünya genelinde oldugu gibi ülkemizde de koronavirüs’e karsi önemli bir mücadele veriliyor.

Türkiye suan planli bir sekilde salginla mücadele ediyor.

Ilimiz diger illere göre nispeten biraz daha iyi konumdadir. Ilimizin kirmizi kategori de yer almamasi bizim elimizdedir. Vatandaslarimiz, Saglik Bakanligi'nin uyarilarini dikkate alsin.

Vatandas olarak almamiz gereken tedbirleri harfiyen yerine getirmeliyiz, bilim kurulu önerilerini her birey olarak yerine getirmeliyiz " dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °