Afihad 2. Olagan Gen Kurulunu Yapti. Baskan Ögeday Güven Tazeledi.

AFIHAD 2. Olagan Gen Kurulunu yapti. Baskan Ögeday güven tazeledi.

Gündem 6.01.2018 19:50:51 0
Afihad 2. Olagan Gen Kurulunu Yapti. Baskan Ögeday Güven Tazeledi.

 

 

Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi AFIHAD 2. Olagan Genel Kurulunu Afyonkarahisar Merkez Ordu Bulvarinda bulunan, Cafe Pariste gerçeklestirdi. Yapilan 2. Olgan Genel Kurul toplantisi Açilis ve yoklama ile basladi. Ardindan Divan Tesekkülünün olusturulmasina oylama ile geçildi.Divan Baskanligina Istenis Hakan Tüplek, Katip Üyeligine Ertugrul Sevim, Yazmanliga ise Hakan Simsek oy birligi ile seçildi.

 

 

 Daha sonra,Dernegin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu Mevcut Baskan Ismail Ögeday Okudu ve ibra etti Oylamaya sunulan, Yönetim Kurulu Faaliyet raporu Oy çoklugu ve oy birligi ile kabul edildi. Yine Divan Baskanligini Yapan Istenis Hakan Tüplek, Denetim Kurulu Faaliyet raporunu okuyarak haziruna ibraz etti, Denetim Kurulu Faaliyet Raporuda yapilan açik oylama ile oy çoklugu le kabul edildi. Daha sonra yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun seçimlerine geçildi. Seçimlere yeni Yönetim ile birlikte Tek listeyle giren mevcut Baskan Ismail Ögeday, Yine üyelerin açik oylamasi ile birlikte, yeniden Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi Baskani olarak güven tazeledi.

 

 

Son Olarak dilek ve temnniler bölümünde söz alan, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti 2. Baskani Ismail Akar, kisa bir konusma yaparak su ifadeleri kullandi; “Degerli hazirun degerli Internet Habercileri Dernegi Üyeleri hanimefendiler beyefendiler, sizleri saygi ve sevgi ile selamliyorum. Internet Habercileri Dernegi hakikaten Afyonkarahisar’da ses getiren güzel basarilara imza atan ve kendini bu konuda ispetlamis olan bir dernek. Ben buradan yeni yönetime ve Baskan Ögeday’a basarilarinin devamini diliyorum  sizlere saygilarimi sunuyorum” dedi.

 

 

Daha sonra gazeteci, Satilmis Akkas söz alarak, olusturulan bu basarinin devam etmesi, dernegin basarilarinin artarak devam etmesinden yana oldugunu ifadelendirerek, yeni yönetime basarilar diledi. Son olarak,  gazeteci Ahmet Sarlik’ta kisa bir konusma yaparak, söktör içerisinde bazi sikintili durumlarin yasandigini, önüne gelen kisilerin Internet Haberciligi sektörüne adim attigini, bu kisilere mümkün mertebe itibar edilmemesi gerektigini belirterek, gazetecilik meslegini ele ayaga düsürenlere kesinlikle firsat verilmemesi gerektinin altini çizip, yeni yönetime hayirli ve ugurlu olmasini temennilerini dile getirdi. Ardindan genel kurula katilan tüm üyeler, Baskan Ögeday’a ve yeni yönetimine basarilar diledi.

 

 

Baskan Ögeday ise, yeni dönemde yine güzel ve etkili, üyelerin yarina olan projelere imza atacaginin altini çizerek. Yeni yönetimde görev alan tüm arkadaslarina basarilar diledi. Internet Habercileri Derneginin yen Yönetimi ise, Su isimlerden olustu;

Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi 2. Olagan Genel Kurul Yönetim Listesi

 

YÖNETIM KURULU ( ASIL)

 

ismail Ögeday

Oktay Yüksel

  Mustafa Daghan

Resul Sündük

Nergiz Mert

 

YÖNETIM KURULU (YEDEK)

 

Numan Bangir

Hakan Simsek

 Ertugrul Sevim

Ahmet Sarlik

Hakan Dilek

                                        

 

DENETIM KURULU (ASIL)

 

               Istenis Hakan Tüplek

Faruk Kilinç

Soner Gürsan

 

DENETIM KURULU (YEDEK)

 

     Baris Adem Düzenli 

Satilmis Akkas

 Sükrü Bakiba:ba

HABER ICIN KATKILARINDAN DOLAYI ISMAIL ÖGETAY BASKANA TESEKKURLLER

Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °