Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan’in “1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü” Mesaji:

Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan’in “1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü” Mesaji

Gündem 1.05.2021 12:34:13 0
Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan’in “1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü” Mesaji:

Alin teri dökerek çalisirken ülkemizi de büyüten isçi kardeslerimin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü tebrik ediyorum.

Insanimizin gelecege güvenle ve umutla bakabilmesinin bir veçhesinin de emek konusunda adaletin tesis edilmesi oldugunun bilinciyle, bugüne kadar uyguladigimiz iktisadi kalkinma politikalarimizin her safhasinda insan odakli hareket ederek, isçilerimizin haklarini ve menfaatlerini gözetme gayretinde olduk.

Bütün çalisanlarimizin sartlarini iyilestirme, hak ettikleri en iyi ücreti almalarini saglama ve adil bir çalisma ortami olusturma noktasinda çok önemli adimlar attik, atmaya da devam ediyoruz.

Tüm dünyayi etkileyen ve çalisma hayatinda yeni düzenlemeleri zorunlu kilan koronavirüs salginindan isçi kardeslerimizin en az sekilde etkilenmesi için de büyük çaba harcadik.

Salginin ekonomik ve sosyal yasama etkilerinin azaltilmasi için uygulamaya aldigimiz düzenlemeler kapsaminda isçilerimizin istihdamlarinin devamini saglayacak, haklarini koruyacak birçok tedbir ve destegi hayata geçirdik.

Büyüyen ve güçlenen Türkiye’mizde her bir vatandasimizin refah seviyesinin yükselmesi, istihdamin artmasi için çalismaya devam edecegiz.

1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nün, ücretten sosyal haklara kadar bütün alanlarda isçilerimiz için iyilestirmelere vesile olmasini temenni ediyorum.dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °