Kadin Kültür Evlerimiz üretim ve faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor.

Kadin Kültür Evlerimiz üretim ve faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor.

Gündem 4.05.2021 14:02:04 0
Kadin Kültür Evlerimiz üretim ve faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor.

Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Haklarini Inceleme Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve önceki Dönem Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu ile beraber bir dizi ziyaretler düzenledi. Ziyaretlerin ardindan Yurdunuseven;

 

 "Pandemi döneminin getirdigi zorluklar ve vakalarin artmasi üzerine baslatmis oldugumuz 17 günlük tam kapanma sürecinde yine vatandaslarimizla hemhal olmaya sorun teskil eden noktalarda aninda müdahale ederek sorunlari vatandaslarimiz için ortadan kaldirmaya devam ediyoruz.

Bugün ilk olarak görüstügümüz, Sahra Dernegimiz ile sehrimizde yasayan mülteci ailelere yönelik faaliyetlerin durumunu ve gereklilikleri degerlendirdik. Içinde bulundugumiz mübarek Ramazan ayi dolayisiyla "Komsusu açken tok yatan bizden degildir." sözünün geregi olan etrafimizda bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesi ve gerekenin yapilmasi noktasinda üzerimize düseni valiligimiz ve bizler yapmaktayiz. Yine bu dogrultuda Afyonkarahisar'imizda düzenledigimiz vatandas ziyaretlerimizide sürdürüyoruz." dedi

Açiklamasinda Bayat Kadin Kültür Evi ve Kadin Kooperatifi ziyaretine de yer veren Yurdunuseven; "Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek'in büyük emekleriyle kurulan ve  Türkiye genelinde bir ilk niteliginde olan tüm Kadin Kültür Evlerimiz üretim ve faaliyetlerine hiz kesmeden devam ediyor.

Kadinlarimizin üretime katilmasi ve ekonomimize katki saglamasi bizler için çok önemli.

Yine bu noktada büyük emekle çalisan Kadin Kooperatifi'mizin ürettigi Istiridye mantari büyük ilgi ve talep görüyor. Bizler de Kadin Kültür Evi ve Kadin Kültür Kooperatiflerine olan destegimizi sürdürecegiz."dedi.

 

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °